Gümüş Parlatma Yöntemleri

Taktığımız takılar şıklığımıza şıklık katar. Uzun süre taktığımız gümüş takılarda zamanla kararmalar meydana gelir. Peki kararan gümüş takılar nasıl parlatılır?

07.02.2019-18:00 - (Son Güncelleme: 07.02.2019-17:56) Gümüş Parlatma Yöntemleri

Taktığımız takılar şıklığımıza şıklık katar. Uzun süre taktığımız gümüş takılarda zamanla kararmalar meydana gelir. Peki kararan gümüş takılar nasıl parlatılır? İşte yanıtı...

Diş Macunuyla Gümüş Parlatma

Gümüş diş macunuyla reaksiyona girer ve bu sebeple çok sık tecih edilen bir yöntemdir. Parlatmak istediğiniz gümüşe, sert olmayan bir cisimle diş macunu uygulayın. Macun uyguladığınız gümüşü, ılık su dolu bir kapta yarım saat bekletiniz. Süre dolduktan sonra gümüşü çıkarıp yıkayın ve kurulayın.

Sigarayla Gümüş Parlatma

Bu yöntem çok sık kullanılır. Sigara külünü bir pamuk yardımıyla ezin ve gümüşe uygulayın. Daha sonra bol su ile durulayın ve yumuşak bir bezle kurulayın. Ancak bu yöntem gümüşe zarar verebilmektedir.

Camsil Yardımıyla Gümüş Parlatma

Cam temizlerken kullandığımız camsiller gümüş parlatmada oldukça etkilidir. Kararmaları önleyici bir etkiye sahiptir. Camsili gümüşlerinizin bakımı için de kullanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal