Gözenek Sıkılaştırma Maskesi

Yüzümüzde meydana gelen gözenekler her ne kadar cilt bakımından normal yapı olarak karşılansa da, onların bize etki ettikleri görsel sıkıntı sebebiyle bir şekilde onları yok etmenin veya en azından küçültmek için türlü yollar deniyoruz.

29.03.2018-16:49 - (Son Güncelleme: 29.03.2018-17:20) Gözenek Sıkılaştırma Maskesi

Yüzümüzde meydana gelen gözenekler her ne kadar cilt bakımından normal yapı olarak karşılansa da, onların bize etki ettikleri görsel sıkıntı sebebiyle bir şekilde onları yok etmenin veya en azından küçültmek için türlü yollar deniyoruz. Özellikle burun çevresinde ve yanaklarda meydana gelen gözenekler, içlerine dolan maddeler sebebiyle siyah bir görünüm kazanıyorlar ve dolayısıyla rahatsız edici bir görünüm verdiğinden yok edilmeleri olası hale geliyor. Gözenekleri küçültme yöntemleri ile bu problemin üstesinden sonsuza kadar gelemesek de bile tatmin edici sonuçlar elde etmemiz mümkün.

Ciltte oluşan gözeneklerin başlıca nedeni cildin doğru bir şekilde arındırılmaması ve cilt üzerinde kalan tüm tortular, deri artıkları ve tozlar, bu gözeneklerin içine yerleşerek onları büyütürler. Bundan dolayı gözeneklerin içleri boşaldığında küçük bir görünüm elde edilir. Bu iş için hafif peeling malzemelerinden düzenli olarak faydalanabilir ve gözeneklerin iç kısımlarının boşalmasını kolaylaştırabiliriz. Fakat her gün çok ağır peeling ürünleri kullanmak cildi yorar ve cildin soyulmasına neden olur.

Gözenekleri küçüktmek yada yok etmek için saatlerini harcayanlar arasında giriyorsanız bu tarifimiz tam size göre...

MALZEMELER

1 yemek kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu
2 yemek kaşığı yoğurt

HAZIRLANIŞI

Cam bir kasenin içerisinde 1 yemek kaşığı rendelenmiş portakal kabuğu ve 2 yemek kaşığı doğal yoğurdu iyice karıştırarak homojen bir karışım elde edin.

Sonrasında hazırlamış olduğunuz karışımı temiz olan cildinize hafif şekilde masaj yaparak sürün ve kuruyana kadar yüzünüzde durmasına izin verin.

Maskeniz kuruduktan sonra ılık su ile yıkayarak yüzünüzden arındırın. Son olarak cildinizi doğal gül suyu ile silerek maskenizi tamamlayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal