Göz Altı Torbalarına Çözüm!

Aşırı yorgunluk, düzensiz beslenme, uykusuzluk gibi sebepler, göz altı torbalarının oluşumuna sebep olur. Peki göz altı torbalarından bitkisel yollarla kurtulmak mümkün müdür?

09.01.2019-15:43 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-15:38) Göz Altı Torbalarına Çözüm!

Aşırı yorgunluk, düzensiz beslenme, uykusuzluk gibi sebepler, göz altı torbalarının oluşumuna sebep olur. Peki göz altı torbalarından bitkisel yollarla kurtulmak mümkün müdür? İşte evde yapacağınız birkaç basit yöntemle göz altı torbalarınızdan kurtulmanın yolları...

Yeşil çay poşetleri

Yeşil çay poşetlerini demledikten sonra çöpe atmak yerine buzdolabında saklayın. Poşetler soğuduktan sonra, gözlerinizin üzerine yerleştirin ve 20 dakika kadar bekletin. Daha sonra gözlerinizi durulayın. Çay poşetleri göz altlarınızdaki iltihabı ve morluğu azaltacaktır.

Salatalık

Salatalık dilimlerinin gözlerinizin üzerine yerleştirin ve 10 dakika bu şekilde bekleyin. Salatalık içerdiği yüksek su oranı sayesinde cildinizi nemlendirerek göz altı torbalarını hafifletecektir.

Aloe Vera

Aloe vera, cildi nemlendirir, cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Aloe veranın içerisindeki jel ile göz altı torbalarınıza masaj yapabilirsiniz.

Hindistan cevizi yağı

Hindistan cevizi yağı ile göz altlarınıza masaj yapın ve 20 dakika kadar bekletin. Daha sonra ılık su ile iyice durulayın. Bu yöntemle göz altı torbalarınızın azaldığını göreceksiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal