Göz Altı Morluklarına 3 Adımda Kesin Çözüm!

Göz altı morluklarından herkes şikayetçi. Daha yorgun ve bitkin gösteren bu morlukları yok etmek için kimyasal yada kozmetik kullanmak yerine evde kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

22.07.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-16:19) Göz Altı Morluklarına 3 Adımda Kesin Çözüm!

3 aşama sonra gözlerinizin altındaki morlukların gitmesi ne kadar mucizevi olur değil mi? Aslında mucize değil gerçek. 3 aşamayı uygularsanız canlı ve güzel bir göz altına sahip olabilirsiniz.

KAHVE İŞE YARIYOR

Kahve tükettiğinizde kafein göz altı morluklarınızın ortaya çıkmasını hızlandırırken cilde uygulayacağınız bu karışım koyu göz altlarının engelliyor. Şişkin göz altlarını indiren kafein, aynı vakit koyu halkaların ortaya çıkmasına neden veren daralmış kılcalların genişlemesini sağlayarak morlukları yok ediyor. Bu yüzden bakım sıranıza kafein kaynaklı bir ürünü mutlaka ilave edin, raflarda bulabileceğiniz kozmetik ürünler gibi kafein ev yapımı maskeler için de çok ideal bir tercih.

MASAJ YAPIN

Masaj hem gergin bir göz etrafında hem de daha dinlenmiş bir izlenim için başvurabileceğiniz kolay seçeneklerden. Roller masaj aletlerinin yanında titreşimli yeni nesil cihazlar da hızlı bir uygulama için birebir. Göz etrafındaki kan dolaşımını hızlandırarak şişkinliği yok eden bu uygulama aynı zamanda da morluklara neden olan kılcalları açmaya da destek.

C VİTAMİNİ İLE CANLANDIRIN

C Vitamininin aydınlatıcı özelliğini bilemeyen var mı? Cilt için de harika sonuçlar oluşturan C vitamini daha canlı, aydınlık ve parlak göz altları için muhteşem bir çözüm. Çevresel öğelere, strese ve UV yaşlanmasına karşı cildin en kuvvetli dostlarından olan C vitamini, göz etrafına içten dışa bakım uygulayarak morlukların önüne geçiyor. Bu nedenle C vitamini barındıran günlük bakım kremleri en sevdiklerimiz arasında!

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal