Göz Altı Işık Dolgusu Nedir? 30'lu Yaşlardan Sonra Tehlike Çanları Çalmaya Başlıyor!

Göz altında oluşan morluklar, çukurluklar ve koyu renk, olduğumuzden daha yaşlı gözükmemize neden olur. Bakışlarda yorgun ve cansız bir hal meydana gelir. Gözlerde oluşan bu morluklar göz altı ışık dolgusu ile ortadan kaldırılır.

29.03.2019-09:47 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-09:47) Göz Altı Işık Dolgusu Nedir? 30'lu Yaşlardan Sonra Tehlike Çanları Çalmaya Başlıyor!

Bakışlarda canlılık ve hayat enerjisi yakalamak için gözaltı ışık dolgusu kadınların imdadına yetişti. Oluşan morluklar canımızı sıkmaya yetse de gelişen teknoloji bu sorunu ortadan kaldırabilir.

HANGİ YAŞLARDA ORTAYA ÇIKIYOR?

30’lu yaşlardan itibaren özellikle kadınlarda göz altı çökmesi ya da çukur oluşumu neredeyse %50 oranında meydana gelir. Oldukça yaygın olan bu sorun hem genetik faktörler sebebiyle hem de düzensiz uyku, stres, sağlıksız beslenme gibi yaşam şekline bağlı sebeplerle ortaya çıkar. Hem genetik hem de çevresel faktörlere bağlı oluşan göz altı morlukları aşırı tuz tüketimi, yorgunluk, uykusuzluk, karaciğer veya böbrek rahatsızlıkları ile tetiklenebilir.

GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU NEDİR?

Göz altı ışık dolgusunun içerisinde insan vücudu ile tamamen uyumlu olan hatta insan vücudundaki hücrelerde bulunan hyalüronik asit bulunur. Hyalüronik asit laboratuvar ortamında üretilebildiği için son zamanlarda en çok tercih edilen ve güvenilen, kişiye hiçbir şekilde zarar vermeyen dolgu maddelerinden biri.

Bu madde kollajen salgısını arttırarak uygulandığı bölgenin daha genç ve diri olmasına yardımcı olur. Göz altı ışık dolgusunda hyalüronik asidin yanı sıra içerisinde vitaminler sayesinde göz altına daha canlı ve parlaklık sağlar. Bu vitamin kompleksi hücrelerin yenilenmesini sağlar ve bölgenin genç görünmesinde etkili olur.

Göz altı ışık dolgusunun etkisi ameliyatsız estetik operasyonlara bakıldığı zaman oldukça tatmin edici bir süre devam eder. İşlemin tamamı 20 dakika olup etki süresi 1 ila 1.5 yıla kadar devam eder.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal