Giymediğiniz Kıyafetleri Ne Yapacağınızı Düşünüyorsanız İşte Öneriler!

Gardırobunuzdaki bazı parçaları artık giymeyeceğinizi düşünüyorsanız onları ne yapabilirsiniz? İşte gardırop detoksuna başlamak için beklemenize gerek yok. Kullanma sıklığı az olan giysilerinizi değerlendirmek için yapmanız gerekenleri derledik.

16.05.2019-11:13 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-17:11)

Baharın gelmesiyle birlikte yenilenme ve tazelenme isteğimiz de ortaya çıkıyor. Ruh halimizi yansıtan kıyafetlerimizin de bunda payı epey büyük. Fakat bu yeniliği kıyafetlerimize yansıtma arzumuz beraberinde bazı sorunları da getirmiyor değil. Çok fazla alışveriş yapıp ve gereksiz yere kıyafet alan biriysek kafa karışıklığı da belirebiliyor. İşte tam da bu noktada devreye "gardırop detoksu"giriyor.

KIYAFETLERİNİZİ KATEGORİLERE AYIRIN  

Kıyafetlerimizi kategorilerine göre ayırmak bize kolaylık sağlar. Ancak eleme yaparken zamansız parçaları atmamaya dikkat etmelisniz. Mesela basic tişörtler ve zamansız jeanlerden ya da daha fazla parça ile kombin edilebilecek giysilerden vazgeçmemize pek de gerek yok. 

Deri ceket, skinny kot, beyaz gömlek ve siyah pantolonlar da muhakkak dolabınızda bulunması gereken parçalar olmalı. Ayrıca sonradan üzülmemek adına bizim için manevi değeri olan parçaları da ayrı bir yere koyamlıyız. Eğer senede bir kez bile giyiyor ve kendinizi mutlu ediyorsanız o kıyafeti atmamalısınız. Vücut tipimize yakışmayan, giydiğinizde size kendinizi kötü hissettiren ve etiketini bile koparmadığınız parçaları ise hemen ortadan kaldırmalısınız. Kışlık ve yazlık kıyafet ayrımı yaparak ise işinizi kolaylaştırıp, kafa karışıklığının önüne geçebilrsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal