Gigi Hadid Meşhur Saçlarının Sırrını Açıkladı: Yıkamıyorum

Dünyanın en gıpta edilen mankenlerinden olan Victoria Secret meleği Gigi Hadid verdiği röportajla muhteşem saçlarının sırrını açıkladı.

03.09.2019-10:15 - (Son Güncelleme: 03.09.2019-10:11) Gigi Hadid Meşhur Saçlarının Sırrını Açıkladı: Yıkamıyorum

Abla kardeş Victoria Secret'in altını üstüne getiren ve meşhur sarı saçları ile göz dolduran Gigi Hadid, saçlarının formülünü verdi ve şaşırttı.

GİGİ HADİD'İN GÜZEL SAÇLARININ SIRRI

Son senelerde güzelliği ve bakımlı saçları ile gündemden düşmeyen ünlü manken Gigi Hadid, parlak saçlarının sırrını ilan etti. Victoria's Secret meleklerinden olan Filistin asıllı ABD'li ünlü manken Gigi Hadid, her zaman canlı ve bakımlı saçları ile güzelliğine güzellik katıyor. Bir dergiye röportaj veren ünlü manken, saçlarını sık yıkamadığını ve parlak görünmesi için hindistan cevizi yağı uyguladığını belirtti. Gigi Hadid "Boş vaktim olduğunda saçıma hindistan cevizi yağı sürüp yıkamıyorum. Duş alabilirsiniz tabii ki fakat saçınızı topuz yapıp 3 gün kadar yıkamayın. 3 günün ardından saçınızı yıkarken ilk olarak su yerine şampuan kullanmalısınız. Aksi takdirde yağlı kalabilir. Şampuan kullanıp durulanmanın ardından bir kez daha şampuanlamalısınız." şeklinde açıklamalar yaptı.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal