Genç Görünmek İçin Altın Kurallar

Hemen her kadının korkulu rüyalarından birisidir yaşlı bir görüntüye sahip olmak. Genç bir görünüm elde etmek için dikkat etmeniz gereken altın kuralları sizler için derledik.

22.03.2018-12:43 - (Son Güncelleme: 22.03.2018-12:39) Genç Görünmek İçin Altın Kurallar

Hemen her kadının korkulu rüyalarından birisidir yaşlı bir görüntüye sahip olmak. Bu uğurda pek fazla uygulama ve işlemlere hem zaman hem de fazlaca harcama ayırırlar. Genç bir görünüme kavuşmak için birbirleriyle yarıştıklarını söylemek yanlış olmayacaktır. Özellikle son yıllarda pek fazla uygulama ve ilgili ameliyatlara olan taleplerdeki artış küçümsenemeyecek kadar fazla.

Genellikle kadınlar genç bir görünüm kazanmak için her yolu denemektedir. Aslında bir takım ufak yöntemlerle istediğiniz genç görünüme kavuşmak oldukça basit. İşte her kadının bilmesi gereken ve kendini olduğundan daha genç gösterecek altın kurallar…

- Değişik saç modellerini değerlendirerek gençleşmek en basit yollardan biri Saça kat attırmak, boyunu değiştirmek, daha dinamik bir model yaptırarak büyük farklılıklar yakalayabilirsiniz.

- Kahkülün gücüne inanabilirsiniz. Kahkül genellikle genç kızların kullandığı bir model olmakla birlikle oldukça genç bir görünüme kavuşmanızda da yardımcı olacaktır.

- Uzun saçtan vazgeçemiyor olabilirsiniz, fakat saçlarınızı kısa kestirmenin size genç bir görüntü sağlayacağını unutmayın.

- İlk önce kendinize hangi rengin daha çok yakıştığını tespit etmelisiniz. Çünkü saç rengide genç görünüm için oldukça etkilidir.

- Günlük kullandığınız saç modelinde ufak değişiklikler sizi olduğunuzdan daha genç gösterecektir. Klasik olarak topladığınız saçlarınızı dağıtıp farklı modeller verebilirsiniz.

- Saçlarınızın güçsüz ve hacimsiz görünmesine izin vermeyin. Hacimli saçlar sizi olduğunuzdan daha genç gösterecektir.

- Saçınızı nereden böldüğünüz veya ayırmadığınız da etkili bir uygulamadır. Klasik bir görünümden, çılgın bir parti kızına dönüşmeniz için ortadan ayırmayı bırakarak kendi halinde ayırabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal