Gece Cilt Bakımı Rutini Nasıl Olmalı?

Gece cilt bakım rutininizin nasıl olması gerektiğinden emin değil misiniz? Glikolik asit ile formüle edilmiş soyma pedleri, göz altındaki koyu halkaları azaltmak için göz kremleri ve uzun bir günün ardından gevşemenizi sağlayacak maskeler de dahil olmak üzere en etkili cilt bakım ürünleri nelerdir?

29.02.2020-14:39 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-14:25) Gece Cilt Bakımı Rutini Nasıl Olmalı?

Gece yatmadan önce makyajınızı temizlemek cilt bakımı rutininiz açısından oldukça önemlidir. Çünkü makyaj ile uyursanız, gün boyu cildinizin yüzeyinde biriken kir ve yağlar cildinize karışabilir, bu da cildinizde lekelerin oluşmasına neden olur. Peki, geceleri cilt bakım rutini nasıl olmalıdır? İşte detaylar…

GECE CİLT BAKIMI RUTİNİ NASIL OLMALI?

Makyajınızı çıkarsanız dahi, cildinizin hala iyi bir temizliğe ihtiyacı olduğunu görürsünüz. Bu nedenle, gece rutininizdeki bir sonraki adım, makyajınızı temizledikten sonra cildinizi iyice arındırmak için durulanan bir yüz temizleyici kullanarak cildinizi kir ve yağlardan arındırmaktır.

Glikolik asit ile formüle edilen ve ölü deri hücrelerini cildin yüzeyinden fiziksel olarak yeniden yüzeye çıkarmaya yardımcı olan çok katlı bir dokuya sahip olan 'peel ped'ler cildinize anında parlak bir görüntü katar. Glikolik asit gibi alfa-hidroksi asitlerin cildinizin güneş hassasiyetini artırabileceğini unutmayın; bu nedenle sabahları belirtildiği gibi 15 veya daha yüksek bir SPF'ye sahip geniş spektrumlu bir güneş kremi uygulamaya özen gösterin.

İster hoşlanın ister hoşlanmayın, normal cildiniz, kuru cildiniz, yağlı cildiniz veya aralarındaki herhangi bir şey olsun, yatmadan önce ve toplamda günde iki kez (sabahları ve geceleri bir kez) bir nemlendirici uygulamak cilt sağlığı açısından çok önemlidir.

Koyu halkalar, göz altı şişlikleri ve / veya kaz ayakları gibi sorunları çözmek için formüle edilmiş bir göz kremi edinin ve nemlendirici uyguladıktan sonra göz çevrenize hafif dokunuşlar ile göz kremini uygulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal