Fondöten Uygulamanın Püf Noktaları

Fondöten makyajın vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Peki fondöteni uygularken dikkat edilmesi gerek noktaların neler olduğunu biliyor musunuz? İşte fondöten uygulamanın püf noktaları…

02.01.2020-10:07 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-10:00)

Hemen hemen her cilt rengine göre fondöten bulunuyor. Fondöten sürmeden önce ilk olarak ten renginize en uygun rengi bulmanız gerekiyor.

FONDÖTEN UYGULAMANIN PÜF NOKTALARI

Cildinize fondöten uygulamadan önce ilk olarak cilt renginize uygun fondöteni bulmanız gerekiyor. Cilt tonunuza en uygun fondötenin hangisi olduğunu denemek için en uygun yer çene çizgisidir. Çene çizgisine uygulanan fondöten ışığında kontrol edildiğinde doğru sonucu verecektir. Kuru ciltler likit ve krem formda, yağlı ciltler ise sebumu emecek pudra ya da hafif formüllü likit bir fondöten tercih edebilirler. Sıvı formda bir fondöteni uygulamanın en başarılı tekniği ise fırça kullanmaktır. Doğal bir bitiş sağlamak için fondöten uygulamadan önce cildinizi nemlendirin. Gözeneklerinizin küçülmesi için cildinize uygun bir baz kullanabilirsiniz. Son olarak fondötenin hala cildinizde dağılmadığını hissediyorsanız parmak uçlarınızla yüzünüze dokunarak dağıtabilirsiniz. Bu sayede ısıyla birlikte fondöten yüzünüze oturacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal