Evde Kış Aydınlatması Nasıl Yapılır?

Dışarı çıkmanın zorlaştığı, evde daha fazla zaman geçirilen bu mevsimde, huzurlu ve sıcak bir ortam oluşturabilirsiniz. Kışı evinize davet ederken dekorasyon için aklınızda bulunması gereken öneriler...

25.11.2019-14:23 - (Son Güncelleme: 25.11.2019-14:07)

Kışın ev dekorasyonunda öne çıkarabileceğiniz ve evinizi daha iyi gösterecek ışık önerileri. 

AYDINLATMA ÖNERİLERİ

Kışın yaşam alanımızdaki enerjiyi yüksek tutmak adına aydınlatmalar bu alanda göze çarpıyor. Ev dekorasyonunuz ile uyumlu olabilecek sıcak renklere veya hasır, ahşap gibi detaylara sahip aydınlatma ürünlerini seçebilirsiniz. Bunun yanı sıra eğer ahşap tonlarının ve dokusunun ağırlıkta olduğu bir dekorasyonunuz varsa minimal çizgilere sahip metal ürünler de kışa uygun bir atmosfer oluşturmanız hususunda size yardımcı olabilir. Abajur, lambader, aplik gibi belirli bir alanı aydınlatma anlamında başarılı olan ürünler bunu yaparken ışığın gücünden faydalanmanızı sağlayarak kış aylarını daha enerjik geçirmenizi sağlayabilir.

Balkonsuz olmaz: Kış balkonu

Kışın havanın soğuk olmasıyla balkon, bahçe gibi alanlarda çok daha az zaman geçirdiğimiz doğru; ancak kış balkonu ile bu alanları daha keyifli bir hale getirebilir ve daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal