Erkek Evlendiğinde Anneler Uzaktan Sevmelidir!

Erkek evlendiğinde anneler çocuklarından kopamaz ve gelinle problem yaşarlar. Bu durum için uzmanlar annelerin uzaktan sevmeyi başarmaları gerektiğini söylüyorlar.

16.10.2019-11:15 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-11:11)

Erkeklerin evlilikte yaşadıkları sorunların biri de annelerin bağımlılığı ve ilişkiyi düzgün kuramamasıdır. Prof Dr. Nevzat Tarhan açıklıyor.

ERKEK EVLENDİĞİNDE ANNELER UZAKTAN SEVMELİDİR!

Bazı evliliklerde çiftlerden birinin anne ve babasına bağımlılıkları sebebiyle eşlerinin kendilerini ikinci planda hissedebileceklerini altını çizen Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Bazı insanlar, anne ve babalarına o derece bağımlı hale gelirler ki; eşleri kendilerini ikinci planda düşünürler. Halbuki anne - babanın konumuyla eşin konumu aynı değildir, bunlar birbirinin seçeneği değildir. İnsan, aynı anda iki tarafı da sevebilir, tarafların hukukunu muhafaza edip bu dengeyi kurarak iyi olanı başarabilir. Anneden kopmak, anneyi bırakmak ya da onu sevmemek değildir. Bir erkek evlendiği vakit annesini uzaktan sevmeyi halletmelidir. Sevgi yatırımını annesinden alıp yeni yönlere yöneltmelidir. Aksi takdirde karşı cinsle pek çok problem yaşar” uyarısında bulundu.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal