Düğün Davetiyesi Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Düğününüze az bir zaman kalmışsa, çağırdığınız misafirlerinize düğününüzle ilgili ilk izlenimi yaratacak olan davetiyenizi seçmekte hala kararsızsanız bu haberimizi mutlaka okumalısınız. Detaylar haberimizde…

28.02.2020-16:15 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-16:09) Düğün Davetiyesi Seçimi Nasıl Olmalıdır?

RENK SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ

Genelde düğün davetiyeleri beyaz ve krem tonlarından seçilir; doğru olan da budur. Siz de davetiyenizle asil bir izlenim yaratmak istiyorsanız bu renkleri tercih edin.

METİN ÇOK UZUN OLMAMALI

Davetiyenizde mümkün olduğunca sadelikten yana olun; davetiye metninizi oluştururken az sayıda ve kısa cümleler kurmaya özen gösterin. Laf kalabalığı yapmamaya dikkat edin.

KAPAKTA SADELİK

Eğer davetiyeniz kapaklıysa kapak resmi olarak fazla renkli ve abartılı modellerden kaçının. Ayrıca kapağınızla içindeki sayfanın uyumlu olmasına özen gösterin.

PARLAK VE ŞIK

Parıltıya düşkün bir tarzınız varsa bile bunu davetiyenize yansıtmamaya çalışın. Sade bir şıklık için altın sarısı ve gümüş renkli simli modelleri tercih etmeyin.

AKSESUAR DETAYLARI

Düğün davetiyelerinin bir diğer detayı kullanılan aksesuarlarıdır. Bu konuda da dikkat edilmesi gereken unsurların başında abartıya kaçmamak geliyor. Şık bordo, mürdüm tonlarındaki kurdelelerle güzel bir görünüm yaratabilirsiniz, bunu yaparken bağlama şekline dikkat edin.

DAVETİYE KÂĞIDININ KALİTESİ

Davetiyenizi yaptırırken kâğıdın kaliteli olmasına özen gösterin. Kâğıdın kaliteli olması durumunda kenarlarına yapılabilecek işlemeler ve motiflerle sade ve şık düğün davetiyenizi hareketlendirin.

FARKLI ALTERNATİFLER

Son zamanlarda trend haline gelmiş davetiye alternatiflerini de inceleyin. Buzdolabı magnetlerinden kitap ayraçlarına kadar çok geniş ürün yelpazesine sahip bu davetiyelerle düğünden sonra davetlilerde kalıcı bir etki bırakın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal