Dolgun ve Gür Saçlar Yumurta Maskesiyle Hayal Değil

Cansız saçlar nasıl gürleşir? Saç bakımında yumurta maskesinin faydaları nelerdir? Saçları dolgun gösteren maske tarifi... Evde yapacağınız kolay maskeyle saçlarınızı olduğundan daha canlı ve gür gösterin.

16.03.2019-15:45 - (Son Güncelleme: 16.03.2019-15:25) Dolgun ve Gür Saçlar Yumurta Maskesiyle Hayal Değil

Saçlarınızın cansızlığı canınızı sıkıyorsa hem ekonomik hem kolay bir maskeyle bu dertten kurtulabilirisiniz. Her evde bulunan malzemelerle hazırlanan bu tarifler saçınıza iyi gelecek. Peki saçları gösteren maske tarifleri neler? İşte saçları olduğundan daha gür gösterecek 2 saç maskesi! 

YUMURTA MASKESİ: 

1 su bardağı süt, 1 tane yumurta, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tane limon

HAZIRLANIŞI:

Yumurtanın akı ile sarısı ayrılır. Yumurtanın sarısı temiz bir kabın içine koyulur. Sonrasında 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 su bardağı süt, yumurtaya ilave edilir ve çırpılır. Elde edilen karışıma limon eklenir. Saç derinizde hissedeceğiniz ferahlatıcı hissin sebebi limon olacaktır. Hazırlanan saç maskesini saç köklerine ve saç uçlarına masaj yöntemiyle yedirin. Beş dakika bekledikten sonra ılık ya da soğuk su ile durulayın.

MUZ MASKESİ

2 tane olgun muz, 1 yemek kaşığı zeytinyağı,1 çorba kaşığı, Hindistan cevizi yağı
1 yemek kaşığı bal

HAZIRLANIŞI: 

Muzlar ezilerek, püre haline getirilir. Sonrasında zeytinyağı, bal ve Hindistan cevizi yağı da püre haline getirilen muza karıştırılır. Elde edilen karışım saçlara uygulanarak, beş dakika beklenir. Sonrasında saçlar ılık su ile durulanır. 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal