Doğrusunu Bilmemiz Gereken Makyaj Efsaneleri

Makyaja dair kadınlar arasında dolaşan bazı bilgiler yanlış olmasına rağmen hızla yayılıyor. Artık efsane haline gelmiş ve doğrusunu öğrenmemiz şart olan makyaj hatalarını sizin için derledik. İşte unutmamız gereken o yanlışlar ve doğruları...

30.03.2019-16:39 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-16:19) Doğrusunu Bilmemiz Gereken Makyaj Efsaneleri

Makyaj yapmak bir çoğumuzu deşarj eder. Ayna karşısında dakikalarımızı kendimizi güzelleştirmek için harcarız. Peki kullandığımız ürünler, aldığımız makyaj malzemeleri ne kadar hijyenik? Kozmetik ürünleri satın alırken içeriğine ne kadar bakıyoruz? İşte efsane haline gelmiş makyaj yanlışları...

 

1: Göz renginizle aynı renkte göz farı kullanmayın (yanlış)

Farklı renk tonu far gözlerinizi ortaya çıkarırken, gözlerinizle aynı renkte bir far gözlerinizi daha büyük ve parlak göstererek vurgulayacak.

2: Yalnızca siz kullanıyorsanız makyaj fırçalarınızı yıkamanıza gerek yok (yanlış)

Ne kadar canınız istemese de makyaj fırçalarınızın temizliği oldukça önemli. Çünkü fırçaların üzerinde biriken ürünler, akneye ve enfeksiyonlara neden olan bakteri ve mikropları besliyor.

3: Her gün makyaj yapmak yaşlanmayı hızlandırır (yanlış)

Makyaj ürünlerinin bir çoğu içeriğinde, SPF ve cildi koruyan vitaminler bulunsuruyor. Kaliteli ürünlere yatırım yaptığınız ve yatmadan önce makyajınızı temizlediğiniz sürece her gün makyaj yapmanızda hiçbir sorun yok.


4: Fondöten satın almadan önce elinizde deneyin (yanlış)

Güneş ellerimizde, boynumuzda ve alnımızda yüzümüzden daha farklı etkiler bırakır. Bu nedenle bu bölgeler ideal renk eşleşmesi için uygun değildir. En doğru rengi bulmak için fondöteni çene hattınızda denemelisiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal