Doğal Yolla Göğüs Büyütülür mü? Göğüs Kaç Yaşına Kadar Büyür?

Bazı kadınlar göğüslerinin küçüklüğünden rahatsızlık duyabilirler. Bıçak altına yatmak istemeyen kadınlar, destekli sütyenlerle durumu kurtarabilirler. Ancak geçici çözümler de mutlu etmiyorsa, doğal yöntemlere başvurabilirsiniz. Peki doğal yollarla göğüs büyütülür mü? Cevabı haberimizde.

11.04.2019-17:19 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-16:59) Doğal Yolla Göğüs Büyütülür mü? Göğüs Kaç Yaşına Kadar Büyür?

Göğüslerinin küçüklüğünden şikayetçi olan kadınlar, durumu ameliyat masasına taşımaktan çekinebilirler. Bu durumda doğal ve bitkisel yöntemlere başvurmak kurtarıcı olabilir. İşte bitkisel yöntemlerle göğüs büyütme tarifi...

DOĞAL YÖNTEMLE GÖĞÜS BÜYÜTME

İlk bir ay şerbetçi otu içilmelidir. Şerbetçi otu mayalanmada da kullanılan yardımcı bir bitki türüdür. 5-6 gram şerbetçi otunu 1 ay süresince 1 bardak suda 8-9 dakika kaynatın. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu için. 
Daha sonra hayıt tohumunun doğru türünü de kullanacaksınız. Aynı şerbetçi otunda olduğu gibi 1 ay boyunca kullanılacaktır.
 
16- 30 YAŞ ARASI KADINLAR YAPABİLİR
 
Her iki bitkiyi de içerken beslenmenize çok dikkat edin.. 2 günde bir yarım avokado, kurutulmuş beyaz üzüm ve ceviz mutlaka yenmelidir. Gün aşırı 30-40 gram arası sütlü çikolata da mutlaka yenilmelidir. 
Göğüs büyütme kürü 16-30 yaş arasındaki kişilerin yapabileceği bir kürdür. 35 yaş üzerinde herhangi bir etkisi olmamaktadır. Aşırıya kaçılmaması oldukça önemlidir. 
 
Son Dakika Kadın Haberleri için sayayı aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal