Dikişsiz Bere Nasıl Örülür?

Kalın ip ile Dikişsiz bere yapılışını anlatacağız. Düşüşü çok güzel duruyor. Peki, dikişsiz bere nasıl örülür?İşte merak edilenler haberimizde...

03.08.2018-12:05 - (Son Güncelleme: 03.08.2018-11:44) Dikişsiz Bere Nasıl Örülür?

Kalın ip ile Dikişsiz bere yapılışını anlatacağız. Düşüşü çok güzel duruyor. Peki, dikişsiz bere nasıl örülür?İşte merak edilenler haberimizde...

DİKİŞSİZ BERE YAPILIŞI

60 cm lik misinalı şiş ile örülebilir daha uzunlarını kullanamıyoruz.

7 numara şiş ile dikişsiz bere yapıyoruz ve uygun kalınlıkta ip . İpiniz düz renk yada karışık renkli yünlerden olabilir.1 yumak yeterli geliyor bitmiyor bile.

64 ilmek ile başlıyoruz. 1 ters 1 düz örgü ile lastik örüyoruz. 2 parmak kalınlığında örüyoruz.

1 tane doluyoruz , ters örgü örerek 2 ilmeği birden alıyoruz.

1 doluyoruz aşağıdaki gibi ve yine ters örerek 2 ilmeği birden alıyoruz.

Bunu dikişsiz bere bitene kadar tekrarlıyoruz. 25 cm örüyoruz bu örgü şapkayı örgüde verev bir gidiş var görüntü çok hoş.

sadece sonda eksiltme var , onun dışında lastikten sonra 25 cm örülüyor. eksitmeler en sonda bitirmeden 2 sırada ,onu da anlatalım

Son sırada keserken 2 ilmeği bir alıyoruz kesiyoruz. sonraki iki ilmeği de bir alıp kesiyoruz. 

Bir sıra boyunca iki ilmeği bir alıp devam ediyoruz yani normal örer gibi ama iki ilmek bir alıp örüyoruz bir sıra boyunca. en son sırayı da aynı şekilde örüp ipi biraz uzun bırakarak koparıyoruz bayağı uzun olsun sonrada o uzun bırakılan ip ile kalan ilmekler arasından geçirilip büzülüyor.

Güle güle kullanın.. Şık ve çok pratik bere örülüşünü öğrenmiş olduk .

Sorularınız olursa çekinmeyin ayrıca. Derya baykalla gülümse 4.11.2016 program videosunu izlerseniz de görürsünüz yapılışını.

25 cm ördükten sonra , iki sıra boyunca 2 ilmek bir alarak örüyoruz. sonra ipi uzunca bırakıp koparıyoruz. sonrada büzdürüyoruz iğne ile ilmekler içinden geçiriyoruz bıraktığımız ilmeklerin. tepe noktasını kapatıyoruz.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal