Diğer Kadınlara Fark Atmanızı Sağlayacak Makyaj Sırları

Makyaj diyince aklınıza sadece ruj ya da maskara geliyorsa, kendinizi güncellemenin zamanı gelmiş demektir. Küçük ama etkili birkaç makyaj hilesiyle hemcinslerinize fark atabilirsiniz.

04.04.2019-16:14 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-15:59) Diğer Kadınlara Fark Atmanızı Sağlayacak Makyaj Sırları

Cildinizin pürüzsüz ve genç görünmesini istiyorsanız ufak makyaj sırları ile bunu başarabilirsiniz. Yüzünüzdeki kusurları kapatmak isterken aşırı fondöten  ile abartı ve hoş olmayan bir makyaja imza atmaktan kaçının. İşte sizin için derlediğimiz küçük sırlar...

DOLGUN DUDAKLAR İÇİN VAZELİN SÜRÜN

-Cildinize uygulayacağınız fondötenin düzgün ve ince yayılmasını istiyorsanız makyaj süngerinizi kullanmadan önce ıslatıp sıkın ve fondöteni uygulayın.
-Fondöten uyguladıktan sonra cildinizdeki fazlalıkları almak isterseniz parmak uçlarınızla hafifçe nemlendirici sürer gibi cildinize dokunun.
-Elmacık kemiklerinizi ön plana çıkarmak ve o bölgeyi daha parlak göstermek isterseniz T bölgesine pudra uygulayın.
-Uzun ve göz alıcı kirpikler istiyorsanız makyaja başlamadan önce kesinlikle kirpik kıvırıcı kullanın.
-Kirpiklerinizin daha uzun görünmesi için iki kat rimel uygulayacaksanız mutlaka ilk katın kurumasını bekleyin. Aksi halde ilk katın ardından tekrardan rimel uyguladığınızda kirpiklerde topaklanmalar olacaktır.
-Dudaklarınızı daha dolgun göstermek isterseniz makyaj öncesinde dudaklarınıza vazelin ile dairesel hareketler uygulayın. Bu işlem kan dolaşımını hızlandıracak ve nemlenen dudaklarınız ruj ile birlikte daha dolgun görünecektir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal