Cilt Lekelerine İyi Gelen Maske Tarifi

Tamamen iyileşmeyen sivilceler, güneş koruyucu kullanmamak ya da yanlış ürün seçimi gibi nedenler cildimizde lekelerin kalmasına sebep olabiliyor. Cilt lekelerini gideren pek çok kozmetik ürün bulunuyor ancak siz doğal bir şeyler yapmak istiyorsanız, aşağıda vereceğimiz tarif tam size göre.

22.02.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-11:48) Cilt Lekelerine İyi Gelen Maske Tarifi

Tamamen iyileşmeyen sivilceler, güneş koruyucu kullanmamak ya da yanlış ürün seçimi gibi nedenler cildimizde lekelerin kalmasına sebep olabiliyor. Cilt lekelerini gideren pek çok kozmetik ürün bulunuyor ancak siz doğal bir şeyler yapmak istiyorsanız, aşağıda vereceğimiz tarif tam size göre. İşte detaylar...

Bu maske, herkesin mutfağında bulunabilen malzemelerle yapılıyor. Hem de çok kısa sürede.

CİLT LEKELERİ İÇİN MASKE TARİFİ

Malzemeler:

- 1-2 yemek kaşığı organik bal

- 1 çay kaşığı toz tarçın

- 1 çorba kaşığı limon suyu

Yapılışı:

Tüm malzemeleri cam bir kase içine alın ve tahta kaşık yardımıyla karıştırın. Karışımı temiz cildinize, lekelerin üzerine gelecek şekilde uygulayın. Maskeyi sürerken ellerinizin de temiz olmasına dikkat edin. 30 dakika bekleyin ve ılık suyla yıkayın.

En etkili sonuç için her akşam uygulayın. Bu maskeyi iltihaplı cilt yapısına sahip kişilere tavsiye etmiyoruz. Öte yandan bir uzman onayı almayı ihmal etmemenizi de hatırlatmak istiyoruz.

Bu Maskenin Faydaları

Bal, anti-mikrobiyal ve anti-enflamatuar özelliklere sahiptir. Cildin nemli kalmasını sağlar ve koyu bölgeleri aydınlatan doğal nemlendirici ve ağartıcı bir bileşendir.

Toz tarçın, ciltte kan dolşaımını ve kolajen üretimini artırır. Limon suyu ise cilt aydınlatma ve ağartma özelliklerine sahiptir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal