Çilek Limonata Nasıl Yapılır? Çilek Limonata Tarifi

Yaz geliyor ve içimizi serinletecek içecekler buzdolabındaki yerlerini almaya başlıyor. Yapay tatlandırıcılarla dolu hazır meyve sularının yerine gelin bu yaz mis gibi kendi evinizde hazırladığınız doğal meyve suları tüketin. Enfes Çilek Limonatası tarifini mutlaka deneyin.

20.04.2019-13:10 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-13:01) Çilek Limonata Nasıl Yapılır? Çilek Limonata Tarifi

Sıcak havalarda en sevdiğimiz şey kısa bir mola ile soğuk şeyler tüketmek... Saat ve zaman farketmeksizin her an elimizin altında bulunması işimizi kolaylaştıracak içecek tarifleri hayat kurtarır. Sevilen meyvelerden oluşan ve içtikçe içiren en resin tatları sizler için derledik. işte çilek limonata tarifi ile doğal serinlik..

ÇİLEK LİMONATA TARİFİ

Malzemeler:
7 yatak limonu
5 bardak kaynar su
1 bardak toz şeker

Hazırlanışı:
Limonların kabuğunu rendenin ince tarafıyla doğrayın. Elde edilen limon kabuklarını ve limon suyunu, bir bardak şekeri ağzı kapalı bir kaba dökün. Üzerine sıcak suyu da ilave edin. İyice karıştırın ve buzdolabında soğutun. 1 saat kadar sonra çıkarıp üzerine mutfak robotunda püre yaptığınız çilekleri ekleyin ve tekrar buzdolabına yerleştirin. İstediğiniz zaman çıkarıp ince bir süzgeçten geçirin. Limon dilimleri ve taze nane ile süsleyip servis edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal