Buzun Cilde Olan Faydalarına İnanamayacaksınız! Gözenekleri Küçültüp Morlukları Yok Ediyor!

Buzun cilde sayısız faydası vardır, ciltteki kan dolaşımını artırıp cildi canlandırdığı bilinen buz, cildin sarkmasını da engeller. Evde sadece dakikalar içinde hazırlayacağınız buz küpleriyle gözenekleri küçültüp cildinizi tazeleyebilirsiniz. İşte buz maskesinin faydaları...

23.04.2019-09:58 - (Son Güncelleme: 23.04.2019-09:26) Buzun Cilde Olan Faydalarına İnanamayacaksınız! Gözenekleri Küçültüp Morlukları Yok Ediyor!

Buz, cildi sıkılaştırıcı etkisiyle genişlemiş gözenekleri küçülten basit ama etkili bir maddedir. Gözenekleri küçültmek için birkaç tane buz küpünü temiz bir beze sarın ve 15-30 saniye boyunca cildinizde bekletin. Bunu günde birkaç defa uygulayın.

GÖZ ALTI TORBALARINI VE MORLUKLARI GİDERİR

Buz, ciltteki kan dolaşımını artırdığı için göz altı morluklarına ve torbalarına iyi gelir. Buzluktan çıkaracağınız buz küplerini temiz bir beze sarıp göz altlarına hafifçe bastırın. Kısa sürede morluklar geçecek ve şişlikler inecektir.

SARKMIŞ GÖĞÜSLERİ DİKLEŞTİRİR

Buz, sarkmış göğüslerin sıkılaşmasında ve dikleşmesinde de inanılmaz etkilidir. 2 buz küpünü alıp dairesel hareketlerle göğüslerinizin çevresine 1 dakika masaj yapın. Göğüsleri yumuşak bir havlu ile kurulayın ve sütyeninizi takın. 30 dakika geriye yaslanın. Bunu gün boyunca düzenli aralıklarla uygulayın.

BUZUN CİLDE İYİ GELEN FAYDALARI

-Buz ciltteki kan dolaşımını arttırıp ciltteki solukluğu giderip canlı görünmesine neden olur. Buzun içerisindeki mineraller cildin daha canlı olmasında etkilidir.
-Buz cilt hücrelerini hareketlendirip ciltteki koyuluğu yok edip beyazlamasına yardımcı olur.
-Buz cildin gerilmesini sağlayarak cildin sarkmasıni engeller.
-Buz ciltteki şişliği iltihabı yok edip uçuğun hızlı bir şekilde iyileşmesine yardımcı olur.
-Buz ciltteki güneş lekelerini ve sivilce izlerini yok eder.
-Makyaj yapmadan önce cilde buz küpü gezdirmek genişlemiş gözenekleri küçültür, sürülen fondötenin daha pürüzsüz görünmesini sağlar ve makyajın ciltte uzun süre kalmasına yardımcı olur.
-Uçuk enfeksiyonun neden olduğu bir cilt enfeksiyonudur. Genellikle dudak çevresinde çıkar, bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla meydana gelir. Temiz bir beze sarılmış buz küpünü uçuğa birkaç dakika tutmak da uçuğun hızla geçmesini sağlar.
-Buz güneş yanıklarını da geçirir. Buz küplerini temiz bir beze sarıp bu bezi güneş yanığı olan yere tutun. 

 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal