Buz Lazer Epilasyon İşe Yarıyor mu? Buz Lazer Epilasyonun Yan Etkileri Var mısır?

Kadınların yanı sıra erkekler de son dönemlerde istenmeyen tüylerinden kurtulmak için lazer epilasyon yaptırıyor. Peki buz lazer epilasyon nedir? Diğer epilasyon türlerinden ayıran özellikleri neler? Gelin birlikte bakalım.

22.06.2019-10:20 - (Son Güncelleme: 22.06.2019-10:06)

Buz epilasyon çok daha geniş yüzeyleri hedef aldığından her bir atışta çok daha fazla kıl köküne ulaşır. Bu sebeple aynı zamanda diğer epilasyon yöntemlerine oranla seanslar daha kısa sürer. Tüm vücut buz epilasyon seansları, ortalama 35-40 dakikadır. 

BUZ LAZER EPİLASYON KALICI ETKİ EDER Mİ?  

Açık renkli ve güçsüz tüylere bundan birkaç yıl öncesine kadar epilasyon uygulanamıyordu. Epilasyon başarısı için haftalar öncesinden kıllar jiletle alınıp, güçlendirilmeye çalışılıyordu. Fakat güçlendikten sonra, yapılan işlemler o kılları da algılayabiliyordu. Bunu yapmayan kadınlar ise yine minik tüyleriyle baş edebilmek için çeşitli yollar deniyordu. Şimdi ise Buz Epilasyon bu sorunu kökünden çözüme ulaştı. Artık hem ince hem kalın tüyler için kalıcı çözüm sağlayan buz epilasyon var. Etkisi vücudun neredeyse her bölgesinde görülebiliyor. Sahip olduğu teknolojiyle kılları kesin olarak yok etme yetisine sahiptir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal