Bu Yöntemle Ruj Dudakta Uzun Süre Kalıyor

Makyajın en önemli adımlarından biri olan rujun dudakta daha uzun süre kalmasını sağlayacak bir kaç ipucunu var. Ruju kalıcı hale getiren ipuçlarını sizin için bir araya getirdik. İşte kalıcı ruj ipuçları...

08.02.2020-12:50 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-12:30) Bu Yöntemle Ruj Dudakta Uzun Süre Kalıyor

 

Ruj makyajın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Kadınlar için güzel ve uzun süre kalıcılığı olan ruja sahip olmak çok önemli. Uygulayabileceğiniz küçük ipuçları sayesinde rujunuzun kalıcılığını artırmanız mümkün. İşte ruju uzun süre kalıcı hale getiren yöntemler!

DUDAK KALEMİ

Ruj sürmeden önce dudak kalemi kullanmak uzun süreli kalıcılık sağlayacaktır. Rujunuza uygun olan ya da bir ton açık bir renk seçin ve dudağınızın ortasından başlayıp kenarlarına doğru uygulayın.

PARLAK TERCİH EDİN

Mat rujlar dudaklarınızı kurutur bu nedenle parlak rujları tercih edin. Parlaklık inci pigmentleri ile sağlanır, texture ile değil. Krem bir ruj kadar nemli olmayacağından kalıcılığı daha uzun olacaktır.

DUDAKLARINIZI HAZIRLAYIN

Ruj en iyi pürüzsüz zeminde kalıcı olur. Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınızı iyice temizleyin. Kurumuş ve çatlamış dudaklarınızın bir parça nemlendirici ile kuruluğunu giderdikten sonra rujunuzu uygulayın. Uyguladığınız nemlendiricinin fazlalığını bir mendille almayı unutmayın.

SON DOKUNUŞU PUDRA İLE YAPIN

Kadınlar, ruju pudra ile sabitleyince dudaklarının kuruyacağını düşünürler. Önce ağzınızı kapatın, sonra gülün, daha sonra yumuşak bir fırça ile alacağınız hafif pudrayı dudaklarınıza uygulayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal