Ayakkabıları Yepyeni Görünmesi İçin Neler Yapılır?

Ayakkabıların ilk günkü gibi görünmesini ister ve bakımını yaparız. Ancak bu tüyolarla daha rahat bir şekilde ayakkabılarınızı koruyabileceksiniz.

31.08.2019-12:05 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-12:03) Ayakkabıları Yepyeni Görünmesi İçin Neler Yapılır?

Ayakkabıların nasıl saklandığı önemlidir. Bu ayakkabıların ömrünü ve biçimini belirler. Peki, ayakkabılar nasıl ilk günki gibi görünür?

AYAKKABILARI İLK GÜNKÜ GİBİ OLMASI İÇİN NE YAPILIR?

Ayakkabıların giyilmesine karşın yeni görünmesinin temelinde doğru ve düzenli bakım yapılması önemlidir. Doğru bakımın yapılması evvel ayakkabıyı doğru saklamak gerekir. Ayakkabıları birbirinin üzerine koymayacak biçimde yerleştirmek gerekir. Bununla birlikte özellikle kış aylarında kullanılan botları ve çizmeleri biçimleri bozulmayacak biçimde saklamak gerekmektedir. Bu bozulmayı engellemek ve bot ve çizmelerin biçimini muhafaza etmek için yapmak lazım olan ayakkabıları muhafaza etmek içlerine gazete kâğıdı sıkıştırmak ve ayakkabının biçimini bozulmasını engellemektir.Doğru biçimde saklanan ayakkabıların yeni alınmış şekilde görünmesi amacıyla onlara parlak bir izlenim vermek de işe yaramaktadır. Bu parlaklığı mümkün kılmanın methodlarından biri, bir parça bezin veya kâğıt havlunun üstünde birkaç damla zeytinyağı damlatarak, ayakkabıları bununla silmektir. Oldukça doğal bir method olan zeytinyağı işlemi, ayakkabıların doğal bir parlaklığa varılması ve yeni gibi olmasına neden olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal