Aldatmaya Çözüm Geldi: Evli Erkek Veri Tabanı Yapılıyor

Tanzanya Hükümeti sosyal sorunlardan biri olan evli erkeklerin eşlerini aldatmasını ve diğer kadınları evlilik sözü ile kandırmasını önlemek amacıyla evli erkeklerin veri tabanını yapmayı planlıyor.

16.08.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 16.08.2019-10:20) Aldatmaya Çözüm Geldi: Evli Erkek Veri Tabanı Yapılıyor

Tanzanya'da evlilikte aldatmanın önünne geçmek için hükümet yeni bir yöntem deneyecek. Evli erkeklerin ismi internette yazacak. Kadınlar veri tabanından kontrol edecek.

EVLİ ERKEKLER VERİTABANI YAPILIYOR

Tanzanya’da evli erkeklerin karılarını aldatmaları nedeniyle “ulusal bir evli erkek veri tabanı” meydana getirilecek. Yapılması düşünülen bu veri tabanı ile birlikte evli erkeklerin kadınlara yalan söylemesini engellemeyi hedefliyor. Darüsselam Bölge Komiseri Paul Makonda bu veri tabanı ile kadınlara yardımcı edeceklerini açıkladı. Eğer veri tabanı meydana getirilirse aldatma konusu zorlaşacak. Çünkü evli erkeklerin fotoğrafları ve kimlik bilgileri ulusal veri tabanına eklenecek. Veri tabanı devlet destekli ve herkes erişebilecek. Bölgede oldukça fazla aldatılma olayı olduğunu fark eden Makonda bu durumu yok etmeyi amaçlıyor. Makonda, bu konu hakkında erkeklerin sözünü tutmadığıyla ilgili kadınlardan şikayetler geldiğini belirtti.

ERKEKLER EŞLERİNİ ALDATIYORLAR

Erkekler yaşadıkları ilişkilerde kadınlara evlilik sözünde bulunuyor ve ardından sözlerinin arkasında kalmayarak kadınları başlarından atıyorlar. Evlenseler dahi kadın evin tüm işlerini yapıyor ancak buna karşın erkekler onlardan uzaklaşıyor. Makonda bu hususla ilgili konuştuğu kadınlardan bu şekilde şikayetler aldı ve kadınların evlilik ümidiyle kandırılmalarının onur kırıcı olarak nitelendirdiler. Her yerde bulunan veri tabanları ile birlikte kadınlar kedilerine evlilik teklifi eden erkekleri bu veri tabanında aratacak ve evli olup olmadığını bakacaklar.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal