Aldatılmamak İçin Neler Yapılmalı? Aldatma İle Baş Etme Yöntemleri

Aldatıldıktan sonra başa çıkmak oldukça zor ama imkansız değil. Psikiyatrist Uzm. Dr. Burak Toprak, başa çıkma methodları ilgili birbirinden yararları bilgileri bizler için paylaştı.

18.07.2019-10:44 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-10:41) Aldatılmamak İçin Neler Yapılmalı? Aldatma İle Baş Etme Yöntemleri

Aldatılmak malesef ilişkinin kaderi olabilir. Bu durumda oturup ağlamak yerine atlatmayı denemek gerekiyor. Peki, nasıl atlatabiliriz? Bu sorunun cevabını uzmanı veriyor.

NASIL BAŞA ÇIKABİLİRİZ?

Bazı ilişkilerde her iki tarafında farkında olduğu ancak çözemediği problemlerle yüzleşmek için sevgililerin zorlanmasının bir yolu olarak görülen yardım çağrısıdır. Böyle hallerde aldatan taraf genellikle problemi ön plana çıkarmak için yakalama yoluna dahi yönelinebilir. Bu noktada çözüm için eşlerin birbirleri arasındaki dinamikleri bulması gerekir.
Aldatmayı daha derin sorunların bir semptomu olarak görmek çiftlerin altta yatan sorunalrını çözmelerini ve ilişkilerini güçlendirmelerine imkan verir.

MONOTONLUK ALDATMAYI TETİKLEYEBİLİR!

Kadınlar kendilerinin yeterince takdir edilmediklerini ya da görmezden gelindiklerini hissettiklerinde evlilik dışı bir ilişkinin duygusal yakınlığını aramaya yönelik faaliyetlerde bulunabilirler. Aynı şekilde evlilikten ya da ilişkiden sıkılmak, hem kadınları hem de erkekleri aldatmaya meyillendirebilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal