Aktif Karbonun Faydaları

Sağlığımıza birçok faydası olan aktif karbon bir süredir hayatımızda. Giderek popülerleşen aktif karbon, şimdilerde ekmeklerde bile karşımıza çıkıyor. Peki aktif karbonun faydaları neler?

26.01.2019-16:10 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-16:04) Aktif Karbonun Faydaları

Sağlığımıza birçok faydası olan aktif karbon bir süredir hayatımızda. Giderek popülerleşen aktif karbon, şimdilerde ekmeklerde bile karşımıza çıkıyor. Peki aktif karbonun faydaları neler? İşte yanıtı...

Detoks Etkili

Aktif karbonu detoks yapanlar kullanıyor. Söylendiğine göre zararlı kimyasalları, toksinleri yakalama ve tutma özelliğine sahip aktif karbon bu yüzden detoks listelerinin vazgeçilmezi olmuş durumda.

Kötü Kolesterolle Savaşıyor

Kötü kolesterol birçok sağlık sorununun temelinde yatıyor. Bilim insanları yaptıkları çalışmalarla aktif kömürü kötü kolesterole de fayda sağladığını bulmuşlar.

Diş ve Cilt Temizliğinde Kullanılıyor

Sindirim sistemi ve böbrekleri de temizlediği iddia edilen aktif karbonun aynı zamanda diş ve cilt temizliğinde de etkili olduğu söyleniyor.

Ekmeklerde Bile Var

Ekmek en sık tükettiğimiz gıdaların başında geliyor. Hal böyle olunca en sağlıklı ekmeği elde etmek için de çok çaba gösteriyoruz. İçindeki tahılların doğallığı ve insan vücuduna uygunluğu konusunda çok araştırma yapıyoruz.


Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal