25 Dil Bilen Anlattı! İngilizce Nasıl Kolay Öğrenilir?

Hepimizin öğrenmeye çalıştığımız ancak önyargılı yaklaştığımız İngilizce’yi nasıl öğrenebileceğinizi 25 dil bilen Emin Gulu anlattı.

21.11.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-10:19)

Kısa ve net bir biçimde İngilizce’yi kolayca öğrenmek için yapmanız gerekenleri belirtti. İşte, İngilizce’yi hızlıca öğrenme…

İNGİLİZCE NASIL KOLAY ÖĞRENİLİR?

İngilizce öğrenmek, günümüz koşullarında neredeyse bir zorunluluk durumuna geldi. Yaşamımızın her alanına dahil olan İngilizceyi ''Nasıl öğrenirim?'' sorusu ise herkesin aklında. Dil öğrenmenin kolay olduğunu açıklayan Dilbilimci ve Yazar Emin Gulu, İngilizce öğrenmek ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tüm dillerin köklerini araştırarak ‘Pratik Evrensel Gramer’ yöntemini geliştiren Dilbilimci ve Yazar Emin Gulu tam 25 dil biliyor. Bir dili öğrenmek için 2 bin sözcük bilmek gerektiğinin ve okuyarak öğrenmek yerine işiterek öğrenmenin daha verimli olduğunu vurgulayarak Gulu, ilk dili öğrendiğiniz vakit ikinci, üçüncü dilleri öğrenmenin daha kolay olacağını açıkladı. Aynı zamanda doğal bir biçimde herhangi bir dili öğrenmek için dilin hakim olduğu coğrafyalarda 5-6 sene boyunca yaşamak ya da o dile maruz kalmak büyük önem taşıyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal