2019'a Damga Vuracak Sımsıcak Bir Renk: Turuncu

Turuncu renk; parlak, canlı ve mutluluk verici bir renk. Peki, turuncu renk nasıl kombinlenir? İşte ünlülerin ilham veren örnek turuncu renk kombinleri...

19.03.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-11:19) 2019'a Damga Vuracak Sımsıcak Bir Renk: Turuncu

Bu yıl takım elbise trendinden çokça bahsedildi. Turuncu takımlar, şimdiden içimizi açtı! İlkbahara turuncu takım elbiseler ile girmeye hazır olun.

 

OVERSİZE MODASI

Geçen günlerde Gigi Hadid'in turuncu kombini göz kamaştırdı. Boru paça yüksek bel turuncu pantolon ve oversize bir ceket yılın trendlerini simgeliyor. 

CEKET ELBİSE İLE ÇEKİCİ OLUN

Kendall Jenner, turuncu tek parça ceket elbise kombiniyle yine çekici olmayı başarmış durumda. Oversize ceket elbiseler 2019'da karşımıza çıkmaya devam edecek. 

EŞOFMAN KOMBİNİ

Turuncu eşofman takımını hem gece kıyafeti olarak hem de gündüz spor ayakkabılarınız ile kombinleyebilirsiniz. Gördüğünüz gibi turuncu giyinmemek için hiçbir sebep yok. 

RENKLERİ KARIŞTIRIN

Turuncu rengi sade olarak kullanmak yerine farklı renklerle karıştırabilirsiniz. Özellikle lacivert ile turuncu rengin uyumu muhteşem görünüyor.

SIRADANLIKTAN ÇIKARIN

Son olarak, sıradan kombininizi daha dikkat çekici ve etkileyici bir görünüme kavuşturmak isterseniz; üzerinize turuncu bir ceket ya da turuncu renklerde bir kıyafet giyerek, kombininizi patlatabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal