1 Haftada Kaş Nasıl Uzar?

Kaş uzatma ve kalınlaştırma yöntemleri arasında en iyilerini sizler için araştırdık. Düzenli uygulamayla mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. O zaman, kaş uzatma yöntemlerini sıralayalım!

07.06.2018-15:11 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-15:03) 1 Haftada Kaş Nasıl Uzar?

Kaş uzatma ve kalınlaştırma yöntemleri arasında en iyilerini sizler için araştırdık. Düzenli uygulamayla mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. O zaman, kaş uzatma yöntemlerini sıralayalım!

VİTAMİNLİ AMPÜLLE BAKIM YAPIN

Eczanelerde paketi 5 liraya satılan Evigen ampül, bir E vitamini türüdür. Cilt, saç ve kaşlar için çok faydalıdır, yenilerinin çıkmasına yardım eder. Evigen ampülü biraz zeytinyağı ile karıştırıp kaşlarınıza sürün, bu işlemi haftada 3 kez tekrarlayın, harika sonuçlar alacaksınız.

KAŞLARINIZA MASAJ YAPIN

Kan akışını hızlandırıp tüy köklerine oksijen gitmesini sağlarsanız, kaşlarınız daha hızlı uzar. Duş alırken veya yüzünüzü yıkarken parmak uçlarınızla nazikçe iç taraftan dışa doğru kaşlarınıza 10-15 kere masaj yapın.

PROTEİN İÇEREN BESİNLER TÜKETİN

Badem, yumurta, yeşil mercimek, tavuk eti, süt, yoğurt gibi besinler protein içerir. Protein, hücrenin temel yapı taşlarından biridir ve yeni saç, kaş oluşumuna yardım eder. Beslenmenizde bu besinler daha çok olsun, kaşlarınız hızla uzasın!

HİNT YAĞI İLE KAŞLARINIZI UZATIN

Hint yağı ve saf zeytinyağını parmağınıza damlatarak kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye masaj yaparak yedirin. 5-10 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayınız. Aktardan Hint yağı şişesini 5 liraya alabilirsiniz.

VAZELİNLİ BAKIM YAPIN

Parmağınızla veya bir pamuğa biraz vazelin sürerek kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye yavaşça sürün. Vazelinle kaş uzatma kürü yaparken en iyisi, gece yatmadan kaşlarınıza sürüp sabaha kadar bekletmektir. Sabah, günlük rutin cilt temizliğinde kaşlarınızı da temizlersiniz. Haftada 2 gün yapmak idealdir.

DİŞ FIRÇASIYLA TARAYIN

Kullanmadığınız temiz yumuşak ve kuru bir diş fırçasını alın, kaşlarınızın uzamasını istediğiniz yerleri yavaşça, tahriş etmeden, 30 saniye kadar fırçalayın. Bölgedeki kan akışı hızlanıp daha çok uzamasını sağlayacaktır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal