‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ Fotoğraf Yarışması Birincisi Belli Oldu

Hayata dair temasıyla yola çıkılan ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı.

08.04.2021-14:08 - (Son Güncelleme: 08.04.2021-14:08) ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ Fotoğraf Yarışması Birincisi Belli Oldu

15 senedir düzenlenen ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’ fotoğraf yarışmasının 2021 sonuçları açıklandı. Yarışmanın birincisi ‘Gölge’ isimli fotoğrafıyla Dilek Aşkın oldu.

FOTOĞRAF YARIŞMASI BİRİNCİSİ BELLİ OLDU

‘Yedi’ adlı fotoğrafıyla Hayat Çaylı ikinci, "Orman” isimli çalışmasıyla Aytül Akbaş üçüncülük alırken, yarışmanın 15. yılı sebebiyle özel olarak verilen 15. Yıl Özel Ödülü ise ‘Torlukçu Çocukları’ adlı fotoğrafıyla Zühal Deniz Tetik’e verildi. Berrin Kahraman, Mine Ertuğrul ve Nüket Uluç ise mansiyon ödülüne layık görüldü.


(Gölge)

2007’den bu yana 23 bin kadın fotoğrafçının, 88 bini aşkın fotoğraf çalışmasıyla katıldığı ‘Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) moderatörlüğünde 15 yıldır kesintisiz olarak düzenlenen tek fotoğraf yarışması. Kadınların sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen yarışma, fotoğrafla ilgilenen kadınlara kendilerini özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor.


(Yedi)

Yarışmanın bu yılki seçici kurulunda; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Yusuf Darıyerli ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.


(Orman)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal