Kadıköy'de sabah saatlerinde dehşet kaza: Otomobil ikiye ayrıldı, reklam panosu parçalandı!

Kadıköy’de D-100 otoyolunda olan korkunç kazada üst geçidin ayağına çarparak kaza yapan otomobil ikiye bölündü. Tamamen parçalanan söz konusu aracın içinden fırlayan şoför ağır bir şekilde yaralanırken, kişinin polis olduğu ve çevik kuvvet olarak görev yaptığı ifade edildi.

16.04.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-09:58)

Bu sabah saatlerinde Kadıköy’de D-100 Karayolu’nda çok dehşet bir kaza meydana geldi. Yolda bulunan üst geçidin bir ayağına çarpan otomobil ikiye bölündü. Söz konusu otomobil parçalandı ve aracın içerisinde yola fırlayan sürücü ağır yara aldı.

Kadıköy'de sabah saatlerinde dehşet kaza: Otomobil ikiye ayrıldı, reklam panosu parçalandı!

Söz konusu korkunç kaza sabah saat 06.30 sularında D-100 Karayolu Kadıköy Bostancı Mevkii Kadıköy istikametinde yaşandı. F.A.'nın kullandığı 34 NSY 91 plakalı araç, şoförün direksiyon hakimiyetini bilinmeyen bir sebep sonucu kaybetmesiyle birlikte kaldırıma çıkarak reklam panosuna vurdu. Reklam panosunu tamamen parçalar ayıran araç, üst geçidin ayağına çarparak ikiye bölündü. Otomobilin bir parçası yan yola kadar koparken diğer parçası ise D-100 Karayolu’nun sağ şeridinde durdu.

Çevik kuvvet polisi olduğu öğrenildi

Aracın içerisindeki şoför otomobilden fırlayıp yola savrulurken çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi. Olay yerine gelen ekipler yaralı sürücünün bir polis olduğunu ve çevik kuvvet görevi yürüten F.A. olduğunu saptadı. Polis memurunun silahı ve kişisel eşyaları emniyet ekipleri uyarınca koruma altına alındı. 

Kadıköy'de sabah saatlerinde dehşet kaza: Otomobil ikiye ayrıldı, reklam panosu parçalandı!

Yol, trafiğe kapatıldı

Sürücü, sağlık ekipleriyle birlikte olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi altına alınmak üzere götürüldü. Kaza yapan otomobilden dışarıya akan akaryakıt ve yağ için yol bakım ekipleri kumlama çalışmasında bulundu. Söz konusu kaza nedeniyle D-100 Karayolu Kadıköy istikameti ulaşıma kapatılırken, ters istikamette de trafik yoğunluğu meydana geldi.

Kaza sonucu ikiye bölünen araçtan fırlayan yaralı çevik kuvvet polisinin durumunun hayati tehlikesini koruduğu öğrenildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal