Kadıköy’de rezidansta meydana gelen korkunç yangının nedeni belli oldu

Dün gece Kadıköy’de bulunan 24 katlı rezidansta yangın meydana geldi. Giriş katta başlayan ve tüm plazayı saran yangının nedeni ise gün ağırınca belli oldu.

16.10.2022-08:54 - (Son Güncelleme: 16.10.2022-09:23) Kadıköy’de rezidansta meydana gelen korkunç yangının nedeni belli oldu

Dün gece geç saatlerde Kadıköy Fikirtepe’de 24 katlı bir rezidansta yangın meydana geldi. Birinci katta başlayan yangın kısa sürede dış cephe ve en üst katta kadar yayıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bina sakinleri güvenli bir şekilde tahliye edildi. 

Kadıköy’deki rezidans yangının nedeni belli oldu

Kısa sürede yayılan ve büyük bit paniğe neden olan yangına çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın sırasında asansörler çalışmazken ev sahipleri merdivenlerden inerek rezidanstı terk etti. Tüm plazayı kaplayan yangının kontrol altına alınması için itfaiye ekipleri yaklaşık 3 saat çalıştı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından ise yangının çıkış sebebi klima motorunda arıza oluşması sonucu meydana geldiği tespit edildi. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal