Kadıköy - Tavşantepe Metro Durakları

Kadıköy - Tavşantepe metro durakları nelerdir? Metro kaça kadar açık?

01.02.2019-16:50 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-16:42) Kadıköy - Tavşantepe Metro Durakları

26,5 km uzunluğundaki metronun durakları, Kadıköy’den başlayarak Tavşantepe’ye dek gider. Kadıköy - Tavşantepe metrosu olarak bilinen hatta 19 durak vardır. Hattın bir sefer süresi ortalama 38,5 dakikadır. Sabah 06.00’da seferine başlayan metro 24.00 saatine dek sefer yapmayı sürdürür. Her 4 dakikada bir sefer olması ile yolcular zamandan tasarruf sağlar.

Kartal metrosu ilk olarak Kadıköy- Kartal arasında faaliyet yapmıştır. Anadolu yakasında ulaşımı oldukça kolaylaştırmıştır. Kadıköy- Kartal arası 16 duraktan meydana gelir. Her durak arası yaklaşık iki dakikalık uzaklıktadır. Kadıköy’de yer alan Ayrılıkçeşmesi durağından Marmaray hattına geçiş yaparak Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçebilirsiniz. Avrupa yakasındaki ulaşıma Marmaray hattından devam edebilirsiniz.

Bu güzergaha sonradan Yakacık- Adnan Kahveci, Pendik ve Kaynarca-Tavşantepe durakları ilave edilir. Bu şekilde Tavşantepe’den Avrupa yakasına giden kesintisiz bir ulaşım sağlandı. Yolcuların ana yollardan metro duraklarına gitmesi ise ortalama 10 dakika sürüyor.

Pendik durağının ilave edilmesi hızlı tren ile yolculuk yapanlar için kurtarıcı oldu. Haydarpaşa Garı hizmete alınana dek merkezi kullanımda olan Pendik durağından ulaşım rahatladı.

SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Sabah 6'da başlayan seferler en son saat 24:00'da sonlanıyor.

KADIKÖY - TAVŞANTEPE METRO DURAKLARI

- Kadıköy

- Ayrılıkçeşmesi

- Acıbadem

- Ünalan

- Göztepe

- Yenisahra

- Kozyatağı

- Bostancı

- Küçükyalı

- Maltepe

- Huzurevi

- Gülsuyu

- Esenkent

- Sağlık kurumu/Adliye

- Soğanlık

- Kartal

- Yakacık/Adnan kahveci

- Pendik

- Kaynarca- Tavşantepe

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal