Kadıköy rüşvet olayı nedir, kim rüşvet aldı, açıklandı mı?

İstanbul başta olmak üzere 5 ilde büyük çoğunluğu Kadıköy Belediyesi’nde görevli olan zabıta memurlarıyla ve belediye mühendislerinin de yer aldığı 54 kişi ile 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi. Peki Kadıköy rüşvet olayı nedir, kim rüşvet aldı, açıklandı mı? Konu hakkında son gelişmeler haberimizde...

17.05.2022-09:56 - (Son Güncelleme: 17.05.2022-09:56) Kadıköy rüşvet olayı nedir, kim rüşvet aldı, açıklandı mı?

Kadıköy Belediyesi’ndeki bir çok çalışana operasyon düzenlendi. Alınan son dakika bilgilerine göre İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesi’nde çalışan zabıta memurları ile belediye mühendislerinin de içlerinde bulunduğu 54 kamu personeli ile 224 şüpheli hakkında ‘’Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik’’ suçlarından operasyon düzenlendi. İnsanlar ise bu gelişme üzerine internet üzerinden ‘’Kadıköy rüşvet olayı nedir, kim rüşvet aldı, açıklandı mı?’’ sorusunun cevabını araştırmaya başladı.

Kadıköy rüşvet olayı nedir, kim rüşvet aldı, açıklandı mı?

Kadıköy Rüşvet

Kadıköy rüşvet olayı şu sıralarda gündemin zirvesinde yer alıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise konu hakkında bir açıklama yaparak ‘’Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen soruşturma kapsamında; Örgütlü olarak Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ile belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi olmak üzere toplam 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş olup, sabah saatlerinde İstanbul merkezli İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak illerinde eş zamanlı operasyon başlatmıştır.’’ ifadelerine yer verildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal