Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu final bölümü ne zaman?

Ekranların yeni gözde dizilerinden olan Kaderimin Oyunu dizisi, heyecanlı sahneleri ve ilgi çekici senaryosu ile seyirciden tam not almış ve yayınlandığı günden itibaren sevilerek izlenmektedir. Sezon sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde Kaderimin Oyunu dizisinin final yapıp yapmayacağı konusu da merak edilerek araştırılmaya başlandı. Bizler de sizler için bu konuyu araştırarak haberimizde yer verdik. Peki Kaderimin Oyunu dizisi bitiyor mu? Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapacak? sorularının cevapları haberimizin devamında..

20.05.2022-20:11 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-20:11) Kaderimin Oyunu dizisi  final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu final bölümü ne zaman?

Ekranların yeni gözde dizilerinden olan Kaderimin Oyunu dizisi, heyecanlı sahneleri ve ilgi çekici senaryosu ile seyirciden tam not almış ve yayınlandığı günden itibaren sevilerek izlenmektedir. Sezon sonuna doğru yaklaştığımız şu günlerde Kaderimin Oyunu dizisinin final yapıp yapmayacağı konusu da merak edilerek araştırılmaya başlandı. Her hafta Cuma günleri Star TV ekranlarında seyirci ile buluşan Kaderimin Oyunu dizisinin final yapacağı bilgisi kesinleşti.

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor

Dizinin yapımcılığını NGM 'nin üstlendiği ve başrollerinde de güzel oyuncular Öykü Karayel ile Meriç Aral ve yakışıklı oyuncular Sarp Apak ile Akın Akınözü 'nün birlikte paylaştığı, oyuncu kadrosunda da birbirinden değerli ve yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin 2. sezon için onay aldığı haberi Şubat ayında Star TV kanalı tarafından kamuoyuna bildirilmişti. Fakat, aradan geçen süre zarfından yaşanan reyting oranlarındaki büyük düşüş sebebi ile Kaderimin Oyunu dizisinin Haziran ayı içerisinde final yaparak ekranlara veda etmesi kararı alınmıştır.

Kaderimin Oyunu final tarihi belli mi

Kaderimin Oyunu dizisi her hafta Cuma günleri akşam saat 20.00 'de yeni bölümleri ile Star TV ekranlarında!

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal