Kaçak Saray Diyenlerin Tamamı Kaçak Villa Sahibi

Dünyanın örnek Devlet Başkanlığı yapısı olarak gösterilen Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne "Kaçak Saray" diyerek aşağılamaya çalışanların tamamının kaçak villa, çiftlik ve villa/saray sahibi olduğu ortaya çıktı.

18.05.2020-09:44 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-15:37) Kaçak Saray Diyenlerin Tamamı Kaçak Villa Sahibi

Devlet yönetim birimlerini bir araya toplamak ve verimliliği arttırmak amacıyla yapılan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, diğer bütün yatırım ve hizmetlere karşı çıkan ana muhalefet ve emrindeki satılık kalemler tarafından kaçak saray olarak nitelendirilip itibarsızlaştırılmaya çalışılıyordu. Dünyanın mimari çevreleri tarafından Cumhuriyet döneminin en prestijli mimari eseri olarak gösterilen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, faaliyete girdikten sonra kamu hizmetlerinde yüksek bir ivme kazanılmasını sağladı.

Büyük bir kompleks olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne her fırsatta “kaçak saray” diyen CHP’li Aykut Erdoğdu’nun İzmir’de Kaçak villası olduğu ortaya çıktı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, yaz başında Türkiye'nin en gözde tatil yerlerinden olan İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Ildır Mahallesi Günkent Sitesi 30015 sokakta bulunan villasının kaçak olduğu ortaya çıktı.

"Kaçak saray" lafını ağzına sakız eden Yılmaz Özdil adlı candaş kalemin de Bodrum’da kaçak villası olduğu ortaya çıkmıştı. Her sayfasına bir iki satır çiziktirdiği basılı bir kâğıt yığınını 2.500 liraya Kemalistlere satmasıyla da biliniyor.
Yaptığı casusluk faaliyetlerinden dolayı aldığı ağır cezada yargılanıp hüküm giydikten sonra Almanya’ya kaçan ve Alman cumhurbaşkanı tarafından kırmızı hali ile karşılanmış ve kamuoyunun önünde kendisine Alman pasaportu verilmişti. Aynı Dündar’ın da Bodrum’da Villa/saray karışımı kaçak yapısı ortaya çıktı.

Amerikan Kanalı Fox (Tilki) Tv’nin sunucusu Fatih Portakal’ın da Yine Kaçak çiftlik-villası olduğu tespit edildi.

Kaçak saray lafını dilinden düşürmeyen CHP’nin İBB meclis üyelerinden Nadir Ataman’ın da İstanbul Büyükçekmece’de kaçak yapıya sahip olduğu öğrenildi.

DALLAS GİBİ VİLLA HİKAYESİ

Diğer yandan milyon dolarlık villa sahibi olduğu ortaya çıkan isimlerden biri de Bursa Nilüfer ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı’na ait olduğu ortaya çıktı.

Kamuoyuna yansıyan bilgilere gare CHP’li Belediye Başkanı Turgay Erdem, Hasanağa Mahallesi Baraj havzasında 700 metrekarelik bir araziyi satın aldı. Baraj havzası olduğu için bölge tamamen imara kapalı. Ancak CHP’Li turgay Erdem’in buraya milyon liralar harcayarak bir süper ultralüks villa yaptırdığı ve villayı yaparken de bir çok ağacı katlettiği ortaya çıktı.

Olayın ortaya çıkmasından sonra basın açıklaması yapan Turgay Erdem, "villanın kendisinin değil, Nilüfer Belediyesinde şoför olarak çalışan Mümin Terzioğlu'na ait olduğunu" öne sürdü. Bir şöfor maaşıyla 7 milyon lira değer biçilen bir villanın yapılmasının imkansız olduğunu düşünerek yaptığımız araştırmada şoför Mümin Terzioğlu’nun başkan Turgay Erdem’in nişanlısının kardeşi olduğu ortaya çıktı.

CHP ve onun kontrolündeki candaş medya mensuplarının bu durumları "yavuz hırsız ev sahibini bastırır" ata sözünü hatırlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal