16.01.2021-16:55 (Son Güncelleme:29.03.2024-14:35)


1

Bursa'da bir apartmanın beşinci katında kaçak bir şekilde işletilen diş kliniğine emniyet ekipleri baskın gerçekleştirdi. Pek çok hasta olduğu sırada düzenlenen baskında, katlarda bulunan dairelerin kapılarının asma kilitler takıldığı görüldü. Baskın operasyonunda biri diş hekimi üç kişi yakalandı. Diğer taraftan aynı apartmanda bir de kaçak doğum kliniği olduğu tespit edildi.



2

İl Emniyet Müdürlüğü Osmangazi Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi'de Çırpan Mahallesi Darmstad Caddesi üzerinde yer alan Zafer Apartmanı'nda kaçak diş kliniği olduğu doğrultusunda haber aldı.



3

Emniyet güçleri, adrese baskın gerçekleştirdi. Katlarda bulunan dairelere girmek isteyen ekipler, merdivenlere çıkan kapıların asma kilitle kilitli olduğunu fark etti.



4

Kapıların açılmamasının ardından emniyet güçleri, asansöre bindi. Asansörde bulunan Suriyeli bir hastanın söyledikleriyle 5. kata çıkan emniyet güçleri, asma kilitli kapının ardında başka bir kapı daha olduğunu gördü.



5

Polislerin çaldığı kapı, personel Mürfet E. aracılığıyla açıldı. Emniyet güçleri içeride pek çok Suriyeli hasta ile karşılaştı.



6

Cerrahi müdahale yapılması için tıbbi aletler olan klinikte arama devam ederken, binaya pek çok hamile kadın girdiği görüldü.



7

Böylece de binanın 3. katında kaçak doğum kliniği olduğu tespit edildi.



8

DOKTOR İLE İKİ PERSONELİ GÖZALTINA ALINDI

DOKTOR İLE İKİ PERSONELİ GÖZALTINA ALINDI

Kaçak diş kliniğinde çalışan Mürfet E. ile Abdulmajid F. ile diş dokturu olduğu öne sürülen Ayham V. yakalandı. Zanlılar, savcılık emriyle karakoldaki ifadelerinin akabinde özgür bırakıldı. Kaçak klinik İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri aracılığıyla mühürlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR