Kablonet müşteri hizmetleri numarası kaç? Uydunet ve Kablonet müşteri hizmetlerine bağlanma

Ülkemizde en çok tercih edilen internet sağlayıcılarından birisi olan Kablonet’in müşteri hizmetlerine bağlanmak isteyen insanlar kurumunun müşteri hizmetleri numarasın internet üzerinden araştırıyor. Peki Kablonet müşteri hizmetleri numarası kaç? Cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

18.03.2022-21:48 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-21:49) Kablonet müşteri hizmetleri numarası kaç? Uydunet ve Kablonet müşteri hizmetlerine bağlanma

Türkiye’de 1997 yılından bu yana sayısız evin intenete girmesine yardımcı olan Kablonet, müşteri memnuniyeti konusunda da pek çok intenet sağlayıcısını geride bırakmayı başardı. Müşterilerine en kaliteli hizmeti sunma amacında olan Kablonet’te hizmet ağı her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Bununla beraber Türkiye’nin iki önemli operatörü olan Vodafone ve Turkcell de intenet altyapılarının yetersiz kaldığı bölgelerde Kablonet’in altyapısına başvuruyor. Kablonet’in müşterileri ise çeşitli konularda yardım almak adına Kablonet’in müşteri hizmetleri numarasını öğrenmeye çalışıyor.

Kablonet müşteri hizmetleri numarası kaç?

Turksat’a bağlı bir kuruluş olan Kablonet, dolaylı yoldan bir devlet kurumudur. Kendi altyapısını sunan Kablonet, yüksek intenet hızıyla insanların beğenisini kazanmaya devam ediyor. 46 TL ile 210 TL arasında değişen intenet paketlerine sahip olan kuruma abone olmak isteyenler dilerlerse 0850 804 4444 numaralı Kablonet müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya Kablonet’in intenet sitesine giriş yaparak abonelik işlemlerini başlatabilirler. Abonelik işlemleri dışında arıza kaydı, abonelik iptali, fatura ödeme, intenet paketi güncelleme gibi konular da seçeneklerle birlikte gerçekleştirilebilir.

Kablonet

Kablonet, Türkiye’nin 24 ilinde kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. İşte o iller:

Adana

Ankara

Antalya

Balıkesir

Bolu

Bursa

Denizli

Edine

Erzincan

Erzurum

Eskişehir

Gaziantep

İstanbul

İzmir

Karaman

Kayseri

Kocaeli

Konya

Manisa

Mersin

Samsun

Tekirdağ

Yalova

Zonguldak

Eğer yukarıdaki illerden birisinde yaşıyorsanız siz de Kablonet’in yüksek hızlı intenet hizmetinden yararlanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal