Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı? 1 Ağustos 2022 Kabine Toplantısı gündem maddeleri

Pazartesi günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı ve toplantıda hangi gündem maddelerinin olacağı merak ediliyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı? İşte 1 Ağustos 2022 Kabine Toplantısı gündem maddeleri...

01.08.2022-09:29 - (Son Güncelleme: 01.08.2022-09:29)

Türkiye’yi etkileyen önemli kararların alındığı Kabine Toplantısı son olarak 18 Temmuz 2022 tarihinde yapılmıştı. Pazartesi günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’de gerçekleştirilen Kabine Toplantısı’nın ne zaman yapılacağı ve toplantıda hangi gündem maddelerinin olacağı merak ediliyor. Toplantıda konuşulacak konuların başında dar gelirli vatandaşların icra takibine düşmüş olan kredi ve kredi kartı borçları ile yeni ekonomik destek paketlerinin yer alacağı ifade ediliyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı?

Bugün Kabine Toplantısı var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak olan Kabine Toplantısı, 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 15.00’te gerçekleşecek. Kritik toplantıda alınacak kararlar akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. 

Kabine Toplantısı Ne Zaman

Gündemde hangi maddeler var?

Bugün yapılacak olan Kabine Toplantısı’nda ilk olarka terörle mücadele ve dış politikadaki son durum değerlendirilecek ve gereken adımların atılması konuşulacak.

Konut projesi kapsamında koşulan vadenin 15 yıla çıkarılması ve 10 bin TL altında gelir alan vatandaşların da projeden faydalanması konusu görüşülecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bir süredir masasında olan 'hazine arsalarının ev yapma şartıyla dar gelirli vatandaşlara uygun fiyat ve kredi imkânı ile sunulması' konusu toplantının öne çıkan başlıklarından birisi olacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal