Kabine Toplanıyor! Gündem: Kıbrıs, Koronavirüs ve Azerbaycan

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak.. Toplantıda; koronavirüs salgını mücadelede, Azerbaycan-Ermenistan cephe kolundaki vaziyet ile Kıbrıs'taki durum değerlendirilecek.

20.10.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-10:04) Kabine Toplanıyor! Gündem: Kıbrıs, Koronavirüs ve Azerbaycan

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün yoğun gündemle bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, saat 15.00'te düzenlenecek Kabine Toplantısı'na başkanlık yapacak

YENİ KISITLAMALAR MI GELİYOR?

Bugün saat 15.00'te yapılacak toplantıda son zamanlarda artan koronavirüs vakalarının da masaya değerlendirilmesi öngörülüyor. Geçen hafta İçişleri Bakanlığı'nın 81 şehrin valiliğine yolladığı genelge ile tedbirler daha da artmıştı.

Sağlık Bakanı Koca'nın toplantıda bir sunum yapması öngörülüyor. Toplantıda, koronavirüs salgınına karşı aşı ile ilaç faaliyetlerinde gelinen son durum değerlendirilecek. Pandemi ile mücadelede ilave önlem alınıp alınmayacağı masaya yatırılacak.

ERMENİSTAN-AZERBAYCAN SAVAŞI MASAYA YATIRILACAK

Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına taarruzları da toplantının esas gündem konularından olacak. Azerbaycan'a sağlanan destek, Ermenistan'a karşı uluslararası hukuktan gelen hakların da değerlendirilmesi öngörülüyor.

KIBRIS'TAKİ GELİŞMELER DEĞERLENDİRİLECEK

Hafta sonu gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı seçildi.

Tatar'ın seçilmesinin ardından adada başlayacak yeni sürecin nasıl olacağı, hangi yolun izleneceği de kabine toplantısının gündeminde olması bekleniyor.

Toplantının akabinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapması öngörülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal