Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de bir araya geldi.

24.08.2020-16:05 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-17:39) Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında Toplandı

Kabine Toplantısı Başkan Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen kabine toplantısı, saat 15.50'de başladı. Görüşmede, Karadeniz'de olan 320 milyar metreküplük doğalgaz rezervi ile alakalı takip edilecek yol haritası masaya yatırılacak. Diğer taraftan koronavirüs pandemisi de toplantının ana konuları arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantının ardından açıklama yapması öngörülüyor.

Düğün, cenaze ve asker uğurlama benzeri toplu yapılan etkinliklerde maske, sosyal mesafe ile temizlik kurallarına uyulması meselesinde kontrollerin sıkılaştırılmasıyla ilgili değerlendirmelerin de toplantıda değerlendirileceğini belirtiliyor. Toplantıda aynı zamanda Türkiye'nin Karadeniz'deki doğalgaz keşfi ile etkileri, Doğu Akdeniz'deki son vaziyet ile Almanya'nın arabuluculuk teşebbüsü, Libya ve Suriye'deki gelişmeler de değerlendirilecek.

GİRESUN'DAKİ SEL AFETİ

Giresun'da cumartesi günü meydana gelen sel afeti de kabinenin gündem konuları arasında yer alacak. Giresun'a giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli meseleyle alakalı kabine mensuplarını bilgilendirecek. Görüşmede Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da ekonomideki son gelişmelerden söz edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal