Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda arıza meydana geldi!

Yoğun İstanbul koşuşturmasında, sabah erkenden işe ve okula gitmek için çabalayan vatandaşlar, yine ulaşım çilesini çekmeye başladılar.

17.04.2024-12:12 - (Son Güncelleme: 17.04.2024-12:12) Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda arıza meydana geldi!

Haber7’den ulaşılan bilgilere göre; İstanbul, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda seferler gerçekleştirilemiyor. Vatandaşlar geri kalan yolu yayan olarak devam etme durumunda kaldılar. 

Tramvay’da arıza!

Sabah meydana gelen bu arıza sebebiyle İBB’den açıklama geldi. ‘Metro İstanbul’ adlı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan gönderi de T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda teknik bir arıza nedeniyle seferlerin Kabataş-Yusufpaşa ve Çapa-Bağcılar istasyonları arasında yapıldığı bildirildi.

Vatandaş yollara düştü!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda arıza meydana geldi!

Ayrıca tramvayın Haseki ve Fındıkzade duraklarında hizmet verememesi nedeniyle duraklarda yolcu yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Yolcular, Yusufpaşa ve Çapa duraklarında indikten sonra tramvay yolundan yürüyerek gitmek zorunda kaldılar.

Dakikalarca yürümek zorunda kaldılar!

Arızaların sıkça meydana geldiği İstanbul’da sabahın erken saatlerinde mağduriyet yaşayan Hasan Şahin, raylarda oluşan çatlağa ekiplerin müdahale ettiğini belirterek, ‘‘Çapa'dan beri yürüyorum. 15-20 dakikadır yürüyorum. Astım hastasıyım zaten. Şu an yaşımda ileri bir yaşta’’

Seferler yapılamayınca devreye İETT’ler girdi!

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda arıza meydana geldi!

Sıkıntı yaşayan diğer bir yolcu da Çapa’dan Yusufpaşa’ya yürüdüğünü, işe yetişmek için koşuşturduğunu belirterek, duruma tepki gösterdi. Metro İstanbul, arızadan yaklaşık 50 dakika sonra yaptığı paylaşımda, sefer yapılamayan Çapa-Yusufpaşa istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ücretsiz hizmet verildiğini duyurdu


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal