Jovic'in babası: 'Gerekirse Hapis Cezası Verilsin'

Luka Jovic'in babası, çocuğunun Real Madrid'e yapılan Coronavirüsü karantinasını dikkate almadan Sırbistan'a gitmesiyle alakalı konuştu ve oğlunun gereken cezayı alması gerektiğini söyledi.

23.03.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-14:55) Jovic'in babası: 'Gerekirse Hapis Cezası Verilsin'
Real Madrid'in Sırp oyuncusu Luka Jovic, basketbol ekibinde Trey Tompkins'in Coronavirüse yakanlaması sonucu futbol ekibi için de uygulanan karantinayı bozarak sevgilisi Sofija Milosevic'in doğum günü için Belgrad'a gitmişti.

Bu sorumsuz hareketin ardından Sırbistan'da gündem olmuş, Luka Jovic'in tutuklanabileceği polis tarafından duyurulmuştu.

Sırbistan Başbakanı Ana Brnabiç de, Sırp futbolcu Joviç’e sert bir eleştiride bulundu. Başbakan Brnabiç, “Milyon Euro’luk sözleşmeleri olan ve yurt dışından gelen futbolcular her şeyi yapabileceklerine inanıyorlar ama yanlış düşünüyorlar” diye konuştu.

JOVIC'İN BABASI: SUÇLUYSA TUTUKLANSIN

Bütün bu olayların ardından Luka Jovic'in babası konuştu. Marca'ya açıklamalarda bulunan Milan Jovic; "Oğluma iki kez test yapıldı ve ikisi de negatif çıktı. Sırbistan'a gitme kararını verme sebebi sağlıklı olmasıydı. Yanlış yaptığının farkındayım. Ama Belgrad'a gitme sebebi kız arkadaşının hamile olması. Onu yalnız bırakmak istemedi. Belgrad'a gittikten sonra ise evden hiç çıkmadılar. Sosyal medyada pyalaştıkları fotoğraflar önceki zamanda Madrid'de çekildi. Her şeye rağmen Sırbistan hükümetinin açıklamalarını destekliyorum. Luka eğer bir yanlış yapmışsa ve suçlu bulunmuşsa gereken ceza verilmeli. Bu ceza hapis bile olsa verilmeli." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal