22.09.2021-14:19 (Son Güncelleme:27.07.2022-15:07)


1

Performansı alkış almakta!

Performansı alkış almakta!

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza'nın performansı Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük alkış almaktadır.



2

Ezeli rakibin yolunu tuttu

Ezeli rakibin yolunu tuttu

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla dikkat çeken isimlerden birisi olan Josef de Souza'nın daha sonrasında sarı lacivertlilerin ezeli rakibi olan Beşiktaş'a transferi oldukça gündem oldu.



3

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

Josef de Souza 11 Şubat 1989 yılında Brezilya'da doğmuştur. Brezilyalı futbola ilk olarak Brezilya'nın Vasco da Gama takımında başlamıştır. Burada başarılı bir performans geçiren futbolcu ardından Avrupa'nın yolunu tutmuştur. Futbolcu Porto'dan sonra ülkesi Gremio'ya tekrar dönmüştür. Josef de Souza, ülkesinde Gremio ve Sao Paulo formasını başarıyle terlettikten sonra 2015 sezonunda Fenerbahçe'nin transfer radarına girdi. 7 Temmuz 2015 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan futbolcu, Fenerbahçe'de geçirdiği 3 sezonun ardından Suudi Arabistan ekibi Al Ahli kulübüne transfer oldu. Al Ahli ile 2 sezon geçiren futbolcu, Tekrardan ülkemize geri döndü. Josef de Souza ülkemizin bir başka Süper Lig devi Beşiktaş'a 15 Eylül 2020 tarihinde imza attı. Futbolcunun Beşiktaş'a transferi büyük ses getirmişti.



4

Başarıları nedir?

Başarıları nedir?

Beşiktaşlı Josef de Souza formasını terlettiği Porto'da; 2 kez lig şampiyonu, 1 kez Portekiz kupa şampiyonu ve 1 kez UEFA Kupası'nı kazanmıştır. Beşiktaş ile 20/21 sezonunda lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazanmıştır.



5

Kariyerinde kaç golü var?

Kariyerinde kaç golü var?

Josef de Souza kariyeri boyunca çıktığı 430 maçta 31 gol atmıştır ve 30 asist yapmıştır.



6

Boyu nedir?

Boyu nedir?

Josef de Souza'nın boyu 1.88'cm 'dir.



7

Eşi kimdir?

Eşi kimdir?

Josef de Souza'nın eşi Danielle Araújo'dur.



8

Kilosu nedir?

Kilosu nedir?

Josef de Souza 77 kg ağırlığa sahiptir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR