Jose Sosa'ya Eşinden Baskı: 'Arjantin'e Dönelim'

Trabzonspor’la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Jose Sosa’nın henüz neden imza atmadığı belli oldu.

01.06.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-17:39) Jose Sosa'ya Eşinden Baskı: 'Arjantin'e Dönelim'

Trabzonspor’la kontratı sezon bitiminde sona erecek olan Jose Sosa’nın bordo- mavili kulüple senelik 2.2 milyon Euro’ya el sıkıştığı fakat Sosa’nın eşi Carolina Alurralde’nin ülkesine geri dönmek için ısrarcı olduğu ifade edildi.

'ARJANTİN’E DÖNELİM'

Karadeniz kulübünün kontratı sezon bitiminde sona erecek olan kaptan Sosa ile senelik 2.2 milyon eurodan anlaştığı fakat tecrübeli oyuncunun eşi olan Carolina Alurralde’nin eşine 'Arjantin’e dönelim' şeklinde baskısı uyguladığı öğrenildi. Sosa’nın çocuklarının okula başlayacağı için eşi Carolina tarafından baskı altında olduğu ifade edildi. Arjantinli oyuncunun ise bordo- mavili kulüpte devam etmeye olumlu baktığı gelen iddialar arasında.

AHMET AĞAOĞLU YAŞANANLARI DOĞRULAMIŞTI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da dün Pereira için gerçekleştirilen imza seremonisinde Sosa’nın olayı açıklık getirerek, "Kaptan ile kesinlikle aramızda finansal bir sorun söz konusu değil. Kendisinin karar vermek zorunda olduğu birkaç tane konu var. İleriye dönükte kariyerini nasıl şekillendireceği konusunda düşünceleri var. Bu da çok kısa süre içerisinde netleşecek. Sosa kesinlikle bizimle devam etmek istiyor." şeklinde konuşmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal