Jose Sosa Ve Filip Novak'a Önerilen Sözleşmenin Detayları Belli Oldu

Trabzonspor'un Jose Sosa'ya senelik 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme teklif ettiği, Novak'a ise 3 yıllık sözleşmesinin yanı sıra sezon başına 1 milyon 500 bin Euro teklif yapıldığı belirtildi.

04.01.2020-17:29 - (Son Güncelleme: 04.01.2020-17:23) Jose Sosa Ve Filip Novak'a Önerilen Sözleşmenin Detayları Belli Oldu

Karadeniz ekibi Jose Sosa ve Filip Novak’a yeni sözleşme için önerdikleri ücret belli oldu. Trabzonspor yönetimi Arjantinli yıldıza 2, Çek savunmacıya 3 yıllık sözleşme önerdiği belirtildi. Futbolcular önerilen ücret ve kontrat yılına olumlu bakarken oyuncuların menajerleri daha yüksek beklentiler içinde olduğu bildiriliyor.

Onazi ve Avdijaj gibi iki futbolcu ile yollarını ayırmak üzere olan Karadeniz ekibi, sezon sonunda kontratları bitecek olan Jose Sosa ve Filip Novak ile de yeniden anlaşmak için görüşmelerini sürdürüyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yaptığı, "Takımda kalmaları için en yüksek limiti verdik" açıklamasından sonra futbolculara önerilen ücretlerde belli oldu.

Trabzonspor'un Jose Sosa'ya senelik 2 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme teklif ettiği, Novak'a ise 3 yıllık sözleşmesinin yanı sıra sezon başına 1 milyon 500 bin Euro teklif yapıldığı belirtildi.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal