Jose Sosa: 'Emre Belözoğlu Çok Büyük Bir Karakter'

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Arjantinli Jose Sosa, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

08.09.2020-14:59 - (Son Güncelleme: 08.09.2020-14:47) Jose Sosa: 'Emre Belözoğlu Çok Büyük Bir Karakter'

Fenerbahçe'nin yeni yıldızlarından tecrübeli futbolcu Jose Sosa, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

'FENERBAHÇELİ YETKİLİLER BENİ ÇOK İSTEDİ'

Yeni tip Koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını yineleyen Sosa, "Biraz karmaşık bir durumdan geldim. Günümüzde olan bu pandemiden dolayı sağlık konularında biraz sıkıntılıydım. Sonuçta şu an bunu atlattım ve şu an gerçekten çok mutluyum. Bir an önce sahaya dönmek için çok istekliyim. Bütün enerjimle, pozitifliğimle takıma en iyisini vermek için çalışacağım." şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli yönetimin transferi çok istediğine de söyleyen Arjantinli futbolcu, "Türkiye'ye birçok kez gelip gittim ve her seferinde de farklı şekilde oldu bunlar. Bakıldığında burada olmam gerçekten çok güzel şekilde oldu. Buraya gelmemde Fenerbahçeli yetkililer beni çok istedi. Ben bugüne kadar Türkiye'de hangi takıma gitsem insanlar hep çok iyi davrandı, çok güzel dostluklar kurduk." ifadelerini kullandı.

'EMRE BELÖZOĞLU'NA BÜYÜK SAYGIM VAR'

Trabzonspor ile ilgili sorulan sorulara isteksiz yanıt veren Arjantinli yıldız, "Trabzonspor hakkında son kez konuşuyorum. Trabzonspor'da liderdim ama diğer lider olan oyuncular ile de sürekli fikir alışverişi yapıyordum. Bu çok önemli bir konu." diyerek konuyu kapattı.

Fenerbahçe'de sportif direktörü olacak olan Emre Belözoğlu hakkında da konuşan Sosa, "Emre Belözoğlu'na büyük saygım var. Çok büyük bir karakter. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri. Transfer sürecimde onunla iletişime geçmek beni mutlu etmişti." dedi.

'BAŞARILI OLMALIYIZ'

Başarının soyunma odasındaki atmosferden geçtiğini vurgulayan Jose Sosa, "Bence her zaman hedef daha yükseğe olmalı. Bunun için de başarılar soyunma odasından geçiyor. Herkes birbirine güvenmeli, bu güveni en iyi şekilde sağlamalıyız. Lig sonunda ne olacağını, bitişi şimdiden tahmin edebilmek gerçekten zor. Ancak iyi bir sezon geçirmemiz lazım, başarılı olmalıyız. Bunun için de ben bireysel olarak en iyimi vereceğim. Hedefler en yüksekte olmalı, takım halinde birbirimize güvenerek bu hedeflere ulaşabiliriz." değerlendirmesini yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal