Jorge Jesus Fenerbahçe'ye ne zaman imza atacak? Fenerbahçe Jesus ile anlaştı mı?

Süper Lig'de sezona Fenerbahçe ilk başta Portekizli teknik adam Peairayı getirmişti. Ama gidişatın kötüye gitmesiyle hemen takımın başına İsmail Kartal'ı getirerek işlerin düzelmesini sağlamıştı. Bu durum karşısında Fenerbahçe yüzleri güldürdü. Bir yandan İnternet üzerinde, Fenerbahçe takımının başına Jesus'un geleceğini konuşuyorken, en önemli haber ise Portekiz'den geldi. Peki, Jorge Jesus Fenerbahçe'ye ne zaman imza atacak? Fenerbahçe Jesus ile anlaştı mı? İşte merak edilerek araştırılan konunun tüm detayları sayfamızda yer almaktadır.

21.05.2022-11:33 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-11:33) Jorge Jesus Fenerbahçe'ye ne zaman imza atacak? Fenerbahçe Jesus ile anlaştı mı?

Süper Lig'de sezona Fenerbahçe ilk başta Portekizli teknik adam Peairayı getirmişti. Ama gidişatın kötüye gitmesiyle hemen takımın başına İsmail Kartal'ı getirerek işlerin düzelmesini sağlamıştı. Bu durum karşısında Fenerbahçe yüzleri güldürdü. Bir yandan İnternet üzerinde, Fenerbahçe takımının başına Jesus'un geleceğini konuşuyorken, en önemli haber ise Portekiz'den geldi.

Jorge Jesus

Jorge Jesus Fenerbahçe'ye ne zaman imza atacak? Fenerbahçe Jesus ile anlaştı mı? 

Futbolseverlerin merak etmiş olduğu konular arasında bu aralar, Fenerbahçe takımının Jorge Jesus ile anlaşma durumu konuşuluyor. Bir süreden beri Fenerbahçe takımı teknik direktör meselesiyle uğraşıyordu. Sonunda bu durum yerini imzaya bırakmış oluyor. Portekiz'in A Bola gazetesi, Fenerbahçe'nin ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile 1 senelik sözleşme yaptığını açıkladı. Jesus ise sabırsızlıkla beklenen imzayı, Fenerbahçe- Yeni Malatyaspor maçının ardından Şampiyonluk Lig'ine gitmenin kesinleşmesinden sonra atmış olacak. Kısaca beklenen imza sürecinin tarihi 22 Mayıs'tan sonraki pazartesi gününe denk gelmiş olacak. Sabırsızlıkla beklenen ve Fenerbahçe takımının fanatiklerinin yüzlerini güldürmüş olduğu bu haberi yakın takipte bulunarak sizlerle gelişmeleri tekrar paylaşmış olacağız.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal