Joker yeni filmi ne zaman çıkacak? Joker ikinci filmi geliyor

Birinci filmiyle gişe rekorları kıran ve büyük başarı yakalayan Joker'in devam filmi yolda. İşte detaylar...

08.06.2022-13:34 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-13:34) Joker yeni filmi ne zaman çıkacak? Joker ikinci filmi geliyor

2019 yılında vizyona giren Todd Phillips'in "Joker" filmi dünya üzerinde tam tamına 1 milyar doların üstünde hasılat yapmış ve olağanüstü bir başarıya imza atmıştı. Başrol oyuncusu Joaquin Phoenix ise oyunculuğuyla büyük beğeni toplamış ve En iyi oyuncu Oscar'ını bu oyunculuğuyla taçlandırmıştı. Bu kadar büyük başarıların imza atıldığı filmin devamı için geri sayım başladı.

Todd Phillips onayladı!

Joker devam filmi geliyor

Son zamanlara kadar Joker filminin ikincisiyle alakalı kamuoyuna paylaşılan herhangi bir açıklama yoktu ta ki Todd Phillips'in şahsi Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamaya kadar. Todd Phillips yaptığı açıklamayla birlikte devam filminin olacağını onaylamış oldu.

Yeni filmin adı: Folie á Deux

Todd Phillips yaptığı açıklamada senaryonun Scott Silver ile kaleme alındığını da duyurdu. Filmin ismi ise "Folie á Deux" yani Fransızca "İki Kişilik Delilik" oldu. Yapılan açıklamayla beraber film severlerde büyük bir heyecan oluşmuş durumda. Todd Phillips yaptığı paylaşımda Phoenix'in senaryoyu okuduğu fotoğrafı da takipçileriyle paylaştı.

Joker devam filmi geliyor

Peki filmin ismi bize ne anlatıyor gelin biraz da bu konuya değinelim. “Folie a Deux” aslında bilinen bir psikotik bozukluk ya da aktarılmış hezeyanlı bozukluk, iki ya da daha fazla kişi arasında benzer psikotik semptomların varlığına dayandırılan birden fazla sendroma verilen ortak isimdir. Yani iki yakın bireyin gün geçtikçe iyi ayrı varlık değil de bir bütünü oluşturması olarak da nitelendirilmekte. Çoğunlukla aile bireyler arasında görülen bu hastalığın filmde nasıl anlatılacağı ise büyük merak konusu oldu. Fakt illa filmin direkt olarak hu hastalığın anlamını karşılaması da beklenmemeli.

Joker filminin devamı seyirci de DC Universe ile alakalı soruları da peşinden sürükledi desek uygun olur herhalde. İlk filmde gördüğümüz Bruce Wayne'i filmde Batman olarak görebilecek miyiz, Bu Batman yeni biri mi olacak yoksa eski Batman mı karşımıza çıkacak? İşte bu ve bunun gibi soruların cevabını Joker'in ikinci filmiyle beraber cevaplandırmış olacağız...

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal